BURSA TEŞKİLATLARI BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIR

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program ile AK Parti Milletvekilleri Adayları ve beş merkez ilçenin mahalle başkanları istişare toplantısında biraraya geldi.

BURSA TEŞKİLATLARI BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIR
banner98

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Önceki Dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala ve diğer Milletvekili adayları ile beş merkez ilçenin mahalle başkanlarının katılımları ile gerçekleşen programda seçim çalışmaları ve 11 Haziran Pazartesi Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitingi öncesinde hazırlıklar konuşuldu.

Merinos AKKM Gölpark Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan tarihi seçimler için tüm teşkilatları ve adayları ile gece gündüz demeden sahada halkla birlikte olduklarını belirtti. Başkan Salman, her kademeden teşkilat mensubunun, 24 Haziran’ın ülke geleceği açısından önemini çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına Bursa Halkı ile buluşarak anlattıklarını belirterek, yoğun seçim çalışmalarını 11 Haziran’da Saat: 15.00’te Altıparmak Atatürk Stadyumu Meydanı’nda gerçekleşecek olan büyük buluşma ile taçlandıracaklarını söyledi.

Başkan Salman, tüm Bursa Halkı’nı Atatürk Stadyumu Meydanı’nda gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitingine davet etti.

İçişleri önceki dönem Bakanı ve Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala’da Bursa’nın her zaman olduğu gibi daha güçlü bir Türkiye hedeflerine sahip çıkacağına olan inancını dile getirerek, ‘Ben inanıyorum ki Bursa, meydanları her zamanki gibi doldurarak, miting nasıl yapılır, ülke geleceğine nasıl sahip çıkılır bir kez daha gösterecektir” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise sözlerine bu seçimlerin önemine vurgu yaparak başladı. Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, bir yanda Türkiye’de taş üstüne taş koyarak, 16 yılda büyük kazanımlar sunan AK Parti kadroları, bir yanda büyüyen, güçlenen bir Türkiye gerçeğini hazmedemeyen unsurları arkasına almış, yapmak değil yıkmak üzerine siyasi anlayışın kurmuş bir muhalefet. En doğru kararı 24 Haziran’da halkımız verecektir. Biz çok çalışıyoruz ve çok çalışacağız. Bu güzel ülke için ne yaparsa yine AK kadrolar yapar. Halkımız bunu biliyor. Bu gerçeği İnşallah 11 Haziran’da miting alanımızı bir kez daha hınca hınç doldurarak tüm dünyaya gösterecekler. Bursa, geçmişinden bu yana devletin bekasını düşünür, geleceği için çabalar. Bu gerçeği inanıyorum ki 24 Haziran’da bir kez daha sandıklarda göstereceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2018, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0