Bursa Fuara Hazır

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa iş birliğiyle 28-31 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan “Ev&Stil Fuarı”, alanında Türkiye’nin ilk ve tek fuarı olacak.

Bursa Fuara Hazır
banner98
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde, 28 - 31 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Bursa’’da düzenlenecek “Ev& Stil Fuarı” için hazırlıklar tamamlandı. Ev tekstilinden, mobilyaya; aydınlatmalardan, zücaciyeye; vitrifiye ürünlerinden bahçe ve banyo ekipmanlarına kadar bir evin içinde olabilecek her türlü tasarımın yer alacağı fuar, alanında Türkiye’nin ilk fuarı olacak. “Hayallerinizdeki evi gerçeğe dönüştürecek her şey bu fuarda” temasıyla yola çıkan fuara 68 firma stant açacak. Ayrıca fuar kapsamında, pek çok yerli ve yabancı tasarımcı ve zanaatkar çeşitli canlı gösteriler ve akademik sunumlar yapacaklar.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin kilogram başı ortalama ihracat değeri 1,68 dolarken, ev tekstil sektöründe bu rakamın 11 doları aştığını hatırlattı. Başkan Burkay, “Ev&Stil Fuarı ile katma değerli üretimde Türkiye’ye rol model olan sektör temsilcilerimizin başarı çıtasını daha yükseğe taşımak istiyoruz. Bu kapsamda da Bursa, ev modasının merkezi olacak” dedi.

“BURSA’YI FUARCILIKTA ÖNEMLİ BİR MERKEZ YAPMAK İSTİYORUZ”

Burkay, Ev Stil Fuarı’nın 3 yıla kadar ev içi dekorasyon ve tasarımında trend belirleyici olacağını ifade ederek, tüm tasarımcı ve mimarları fuara katılmaya davet etti. Fuarın orta ve orta üst segmente hitap edeceğini belirten Burkay, tüketiciyi ulusal ve uluslararası markalarla belli bir konsept altında buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Burkay, “Fuar boyunca şehirde tasarım, trend, ev kimliği ve mimari konuşulacak. Üretim ve ihracat merkezi Bursa’nın fuarcılıkta da gücünü artırmak istiyoruz. Şehrimizi fuarcılıkta dünya markası haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Bursa İnovasyon ve Tasarım Günleri kapsamında 28 - 31 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Bursa’da gerçekleştirilecek olan fuarda, TEB sponsorluğunda Tasarım Zirvesi, FİAT sponsorluğunda ise Fashion Night organizasyonu gerçekleştirilecek. Trend alanlarının da olacağı fuarda, tasarımcılar trend sohbetleri ile Bursalı tasarım meraklıları ile buluşacak. Ayrıca organizasyon kapsamında hem tasarımcılar hem de zanaatkarlar atölye çalışmaları yapacak. Dubai, Katar, Lübnan, Ürdün ve Kuveyt’ten alım heyetleri fuarı mercek altına alarak, Bursalı firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0