BURSA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANACAK

Perakende sektörünün lider markalarından Onur Market, Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarını bu sefer Bursa’da yad edecek. Pazar günü, sabah namazının ardından Ulu Camii’de gerçekleştirilecek anma etkinliğinde vatandaşlara, savaşlarda görev yapan askerlerin öğünlerinde yer alan “kırık buğday” çorbası da ikram edilecek.

BURSA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANACAK
banner98
 Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’ı Pazar günkü anma programına davet eden Gök, “Pazar sabahında inşallah Bursalı hemşerilerimizle namazımızı kıldıktan sonra dualarımızla şehitlerimizi, kahramanlarımızı anacağız, yad edeceğiz. Onların bıraktığı mirasa hep birlikte sahip çıktık ve sahip çıkacağız. Bu anma programında sizleri de aramızda görmek, bizleri fazlasıyla mutlu edecektir” dedi.

Murad Yavuz Gök, Alinur Aktaş’a Onur Market’in çalışmaları ve perakende sektörünün güncel durumu hakkında da bilgiler verdi. Gök, Onur Market’in, Bursa genelinde hizmet verdiği 62 mağazasıyla en büyük pazar payına sahip olduklarını hatırlattı.

Anma programa Aktaş da katılacak

Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök’ün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren ve Onur Market’in Bursa’ya ekonomik anlamda değer kattığını belirten Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, davet edildiği anma programına iştirak edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0