banner101

BURSA 16. KİTAP FUARI ETKİNLİK PROGRAMI AÇIKLANDI

Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi’nin destekleri ile hazırlanan Bursa 16. Kitap Fuarı, 17-25 Mart 2018 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

BURSA 16. KİTAP FUARI ETKİNLİK PROGRAMI AÇIKLANDI
 Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 80 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacaktır. Aralarında Gülten Dayıoğlu, Ahmet Ümit, Canan Karatay, İlber Ortaylı,Deniz Kavukçuoğlu, Yılmaz Özdil, Canan Tan, Uğur Dündar, Yekta Kopan, Müjde Ar, Ataol Behramoğlu, Cemil Kavukçu, Arif Keskiner, Cemre Birand, Onur Saylak, Hikmet Anıl Öztekin, Ahmet Şimşirgil, Kemal Hamamcıoğlu, Aytül Akal, Murat Yetkin, Mete Yarar, Şükrü Erbaş, Behiç Ak, İbrahim Kaboğlu, Talha Uğurluel, Haydar Ergülen, Sinan Canan, İlkay Marangoz, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Bahadır Yenişehirlioğlu, İsmail Saymaz, Mine Soysal, Enver Aysever, İhsan Eliaçık, Hamdi Tuncer, Sinan Meydan ve Kahraman Tazeoğlu’nun da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Fuar Ziyaret Saatleri


Girişin ücretsiz olduğu Bursa Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 25 Mart Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Bursa Kitap Fuarı'nı Takip Edin


Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.bursakitapfuari.com sitesinden; facebook/bursakitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitemizin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0