banner102

BU ÜLKE SİYASİ İSTİKRAR OLDUĞU HER DÖNEM ATILIM YAPTI

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Ramazan Bayramı vesilesi ile düzenlenen bayramlaşma töreninde buluştu.

BU ÜLKE SİYASİ İSTİKRAR OLDUĞU HER DÖNEM ATILIM YAPTI

Her yıl olduğu gibi bu bayramda da bir araya gelen TÜMSİAD Bursa Şubesi üyeleri, bayramın coşkusunu ve birlikteliğini hep beraber paylaştılar.

Çırağan Sosyal Tesislerinde gerçekleşen bayramlaşmaya, TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Osman Arslan’ın ve üyelerin yanı sıra önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Efkan Ala, AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Esgin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sayılgan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş  ile Beşir Derneği Temsilcileri ve Semerkand Vakfı Temsilcileri katıldı.

Tüm İslam âleminin bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “Bayramlar, kardeşliğimiz ve muhabbetimizin pekiştiği kutsal zamanlardır. Muhabbet, birlik ve beraberlik olmadığı sürece ülke olarak bir yere varmamız da zaten mümkün değildir.  TÜMSİAD ailesi olarak en çok önem verdiğimiz birlik ve beraberliktir, vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız önemli işlere imza atıyor. Cumhurbaşkanımız bütün İslam âleminin umudu olmuş, bunu yaptığımız yurt dışı gezilerinde de görüyoruz. TÜMSİAD ailesi olarak biz Cumhur İttifakını desteklediğimizi belirttik. Biz bu seçimde sizlerin yanındayız. Umarım seçim hayırla sonuçlanır” dedi.

“HUZUR DOLU BİR RAMAZAN GEÇİRDİK”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da “Çok şükür dolu dolu ve huzurlu bir ramazan geçirdik. Dünyanın birçok noktasındaki bazı Müslüman kardeşlerimiz daha zor şartlar altında bu kutsal ayı geçirirken Allah’a hamd olsun biz sevdiklerimizle bir arada huzur içerisinde iftarlarımızı açtık. Bu ramazan Büyükşehir Belediyesi olarak 7 ayrı ülkede iftar sofraları kurup erzaklar dağıttık. Türkiye sadece sınırlarından ibaret olmadığını yurt dışına gittiğimizde daha net görüyoruz. Gittik gördük ki Türkiye’den beklentiler çok fazla. İşte bu yüzden ülkemizin hep çok güçlü ve dimdik ayakta olması gerekiyor.”

“HEDEFLERİMİZE DAHA KOLAY ULAŞMAK İÇİN BİRBİRİMİZİN YANINDA OLMALIYIZ”

Önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Efkan Ala ise şunları söyledi: “Gönül birliği içerisinde olan insanlar bir araya gelince gönül coğrafyasından bahsetmemek olmaz. Peki, neler oluyor gönül coğrafyamızda diye bakacak olursak çoğunda sıkıntılar var. Bizim ülkemizi ayrıcalıklı kılan nedir? Ne oluyor da gönül coğrafyamızdaki ülkeler ülkemize ilgi duyuyorlar. Demek ki biz de sapasağlam tutmamız gereken bir şey var. Siyasi istikrar çok önemli. Ne zaman siyasi istikrar olmuşsa bu ülkede, bu ülke atılım yapmış. Menderes dönemi, Özal dönemi ve şimdi AK Parti dönemi. Burada ne var. Güçlü bir lider, iyi bir kadro ve milletin birlikteliği. Türkiye’nin hedeflerine daha kolay ulaşması için birbirimizin yanında olmalı, önünü açmalı ve çok çalışmalıyız.”

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Esgin de böyle bir siyasi yapılanmanın içerisinde yer almaktan gurur duyduğunu belirterek 24 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği açısından önemine vurgu yaparken herkesin bu bilinçle sandığa gitmesi gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0