BTSO, onbinlerce Bursalı'yı iftar sofrasında buluşturacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ kampanyası ile on binlerce Bursalı’yı yine iftar sofralarında buluşturacak.

BTSO, onbinlerce Bursalı'yı iftar sofrasında buluşturacak
banner98
 Bursa iş dünyasından kişi ve kurumların da desteği ile hazırlanan iftar sofraları, Ramazan ayı boyunca Yıldırım Belediyesi Katlı Otoparkı ve Osmangazi Çarşamba Pazaryeri’nde kurulacak. BTSO ev sahipliğinde her gün bir iş adamının sponsor olacağı 'İftar Sofraları' Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşma için de fırsat sağlayacak. BTSO, “Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyasıyla 2 yılda 150 bine yakın Bursalı’yı iftar sofralarında buluşturmuştu. BTSO, bu yıl da Ramazan ayı boyunca yaklaşık 60 bin kişiyi Yıldırım ve Osmangazi’de ağırlayacak.
“İFTAR SOFRALARIMIZ DAYANIŞMAYI ARTIRIYOR”
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, kentin sanayi ve ticari hayatına liderlik eden BTSO’nun sosyal ve kültürel alanlarda da öncü rol üstlendiğini söyledi. BTSO olarak kurdukları iftar çadırlarında bugüne kadar yaklaşık 150 bin kişiyi buluşturduklarını hatırlatan Burkay, “Bu yıl üçüncüsünü kurduğumuz iftar çadırlarımızda dayanışma ve yardımlaşma kültürünün sergilenmesi adına yine güzel bir örnek sergileyeceğiz. İftar sofralarına her gün yaklaşık 2 bin kişiyle oturacağız" dedi.
Başkan Burkay, Ramazan’da yardımseverliklerini gösteren ve iftar sofralarına sponsor olan iş adamlarına da teşekkür ederek, “Dayanışma kültürümüzü artıran bu geleneğimiz sayesinde Bursa iş dünyası ile vatandaşlarımız aynı masa etrafında Bursa için tek yürek oldu. Bu sene de inşallah orucumuzu hep birlikte açacağız” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0