BTSO Meclis Başkanı Topuk: "Ortak Akıl İle Yapamayacağımız İşler Yok"

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BALKANSİAD) yeni Başkanı Aytuğ Onur, yeni yönetimi ile birlikte Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk’u ziyaret etti.

BTSO Meclis Başkanı Topuk:
banner98
Aytuğ Onur ve ekibine yeni dönemde başarı dileyen Topuk, Balkan ülkeleri ile Bursa arasındaki işbirliğini artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. BTSO olarak sivil toplum kuruluşları ile ortak aklı oluşturmak istediklerini ifade eden Topuk, “Ortak akıl ile yapamayacağımız iş yok. Her zaman sizlerin destekçiniz olarak, görevimiz ne olursa olsun yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Balkanlar ile Türkiye arasında köprü görevini üstlenmeyi amaçlayan ve Bursamızdaki yoğun Balkan nüfusunu BALKANSİAD çatısı altında toplayan Naci Şahin ve ekibine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur da, BTSO’nun da desteğiyle Balkan ülkeleri ile Bursa arasında köprü olmayı sürdüreceklerini dile getirdi. Ziyaretin ardından Aytuğ Onur, derneğe üye olan BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’a rozetini takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0