banner102

BTSO İftar Sofraları 15 Günde 30 Bin Kişiyi Ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından ‘Ramazanda Birlikte Olalım’ temasıyla kentin 2 ayrı noktasında kurulan ‘İftar Sofraları’, 15 günde 30 bin Bursalı vatandaşı ağırladı.

BTSO İftar Sofraları 15 Günde 30 Bin Kişiyi Ağırladı
 BTSO tarafından geleneksel hale gelen iftar sofraları, Ramazan ayında Bursalıları buluşturmaya devam ediyor. 2013 yılından bu yana düzenlenen iftar sofraları ile Bursalı vatandaşlar aynı masada oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmangazi İlçesi Pınarbaşı Meydanı ve Yıldırım Kaymakamlığı otopark alanında düzenlenen iftar sofralarında her gün yaklaşık 2 bin Bursalı bir araya geliyor.

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, birlik ve beraberlik duygularının zirve yaptığı Ramazan ayının yarısını geride bıraktıklarını söyledi. 6 yıldır düzenlenen iftar sofraları organizasyonunda 300 binden fazla vatandaşı aynı masada buluşturduklarını belirten Başkan Burkay, organizasyonun vatandaşlar arasında dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti. Bu yıl ilk 15 günde 30 bin vatandaşı iftar sofralarında ağırladıklarını dile getiren Başkan Burkay, “Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı, yılın en hayırlı ayı olarak büyük özlemle beklediğimiz Ramazan ayının yarısını huzur içerisinde tamamladık. BTSO olarak bizler de geleneksel hale getirdiğimiz İftar Sofraları etkinliğimizle her gün 2 bine yakın vatandaşımızla iftarda bir araya geliyoruz.” dedi.

 

İŞ DÜNYASINA TEŞEKKÜR

“Her akşam iş insanlarımız ve kurumlarımızın sponsorluğuyla kurulan iftar sofraları, hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturuyor” diyen Başkan Burkay, “İftar sofralarımız yardımlaşma ve dayanışma kültürünün de sergilenmesi adına güzel bir örnek oluşturuyor. İftar sofralarına sponsor olarak katkı sunan iş dünyası temsilcilerimize ve kurumlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0