Bosna Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden Ali Özkan’a Ziyaret

§ Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Cengiz Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdikleri ziyarette, dernek faaliyetleri ve hedefleri hakkında kendisine detaylı bilgi sundu.

Bosna Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden Ali Özkan’a Ziyaret
banner98
 Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri seçimlerle yeni yönetim kurulunu belirleyen Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.

 

Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Cengiz Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdikleri ziyarette, dernek faaliyetleri ve hedefleri hakkında kendisine detaylı bilgi sundu.

 

Tüm Kentlere Örnek Gösterilebilecek Değerde

 

Türk Milletinin Balkanlardan Orta Asya’ya, Kafkaslardan Arabistan coğrafyasına kadar tüm ulusları bağrında taşıyan tam bir kültür mozaiği ve aynı iklimin en güzel desenleri olduğunu ifade eden Başkan Ali Özkan, bu güzel insanların huzur ve barış içerisinde, Karacabey’de de birliğin en güzelini sergilemelerinin, tüm kentlere örnek gösterilebilecek değerde olduğunu dile getirdi.

 

STK’ların Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve konuklarına teşekkürlerini sunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; sivil toplum kuruluşlarının toplumsal hayattaki önemine vurgu yaparken, her türlü sorunlarında STK’ların yanında olmaktan duydukları gururu da ifade etti.

 

Konuk heyet üyeleri; geçmişten bu yana derneklerine verilen destek ve yakınlık için Başkan Özkan’a teşekkür ve minnettarlığını sunarken plaket takdiminde de bulundu.

 

Başkan Özkan da Dernek Başkanı Cengiz Coşkun’a, Türk Bayrağı ile Karacabey Longoz Ormanları’nda çekilmiş fotoğraf hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0