Bosna-Hersek'ten Burs'ya Çıkarma

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Şefik Dzaferoviç ve Halklar Meclisi Başkanı Safet Softiç'in yer aldığı kalabalık bir heyeti Heykel'de ki Tarihi Valilik Binasında misafir etti.

Bosna-Hersek'ten Burs'ya Çıkarma
banner98
 Bosna-Hersek'li Başkan'lar Dzaferoviç ve Softiç'in 'Valilik Şeref Defteri'ni imzalamasıyla başlayan ziyarette konuşan Vali Küçük: " Bizim Bosna ile Türkiye olarak bir gönül bağımız var. Sevinçlerimiz ve hüzünlerimiz ortak. Bursa olarak da Balkanların hamiliğini üstlenmiş durumdayız. Osmanlı payitahtı bir şehir olarak desteğimiz de her zaman yanlarında olacak. Ben bu nazik ziyaretlerinin iki ülke arasında ki bağı kuvvetlendireceğine ve Bursa ile Bosna-Hersek arasında var olan birlikteliği daha da attıracağına inanıyorum." dedi.

Heyet adına konuşan Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Şefik Dzaferoviç ise Bursa Valisi İzzettin Küçük'e içten karşılamaları ve sıcak ev sahipliği için şükranlarını sundu.

Misafirlerine İznik Çinisi ve Bursa Bıçağı hediye eden Vali Küçük, Bursa'da ki ziyaretleri sırasında Bosna-Hersek heyetine mihmandarlık yapacak olan Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'na da teşekkür etti.    ​


Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0