Bosch, Busiad Doğan Ersöz Ödülünün Sahibi Oldu

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ödülleri sahiplerini buldu. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. "BUSİAD Doğan Ersöz ödülü"nün sahibi oldu.BUSİAD tarafından bu yıl 21’incisi organize edilen BUSİAD Doğan Ersöz ödülü ve...

Bosch, Busiad Doğan Ersöz Ödülünün Sahibi Oldu
banner98
Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ödülleri sahiplerini buldu. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. "BUSİAD Doğan Ersöz ödülü"nün sahibi oldu.
BUSİAD tarafından bu yıl 21’incisi organize edilen BUSİAD Doğan Ersöz ödülü ve başarı ödülleri töreni Hilton Oteli’nde yapıldı. Törene Bursa sanayiinin önde gelen isimlerinin yanı sıra Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Milletvekili Zekeriya Birkan ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt da katıldı. Törenin açılışında konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, Bursa’nın sanayii ve girişimciliği ile rol model olabilecek önemli bir alt yapıya sahip olduğunu söyledi. Tekstil sektörü ile başlayan sanayileşme hareketinin, otomotiv sanayi ile daha etkin olarak geliştiğini belirten Baylan, özellikle bu alanda yabancı sermayenin gelişi ve iş dünyasında sağlanan birlikteliklerle kalite, Ar-Ge ve yenilikçilik alanlarında Bursa’nın kazanımlarının arttığını kaydetti.
Ana sanayiye destek verecek çapta güçlü bir yan sanayi ve diğer sektörlerin de ortama ayak uydurması ile iş gücüne katılan insan profilinin değiştiğini ifade eden Baylan, Bursa’nın yeni teknolojilerin ve sanayi devrimlerinin başlama noktası anlamında akla ilk gelen şehir olduğunun altını çizdi. Dünya ekonomisinin karşı karşıya olduğu sorunların büyümeyle çözülebileceği konusunda hemen herkesin hemfikir olduğunu anlatan Baylan, iş dünyası olarak bir yandan kaynakları kısıtlı ve kırılgan bir ekonomi ile diğer yandan hızla değişen bir dünya ve rakiplerle mücadele ettiklerini belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. 2014 Doğan Ersöz ödülü Bosch Genel Müdürü Gökhan Karagöl’e BUSİAD Başkanı Günal Baylan ve Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı tarafından takdim edildi. Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, meslek ödülünün sahibi olurken, Bursa Çimento Şirketler Grubu Başkanı Ergun Kağıtçıbaşı da eğitim ve kültüre katkı ödülüne layık görüldü. Son olarak ise Figes Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tarık Öğüt, özel başarı ödülünü BUSİAD Başkanı Günal Baylan’ın elinden aldı.
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0