BİR HAFTADA ÇİFTE BİRİNCİLİK

Özel Bursa Kültür Okulları Bilişim Teknolojileri BKRobotics Kulübü öğrencileri, Yıldız Teknik Üniversitesi robot yarışmalarında çizgi izleyen kategorisinde 1. oldu.

BİR HAFTADA ÇİFTE BİRİNCİLİK
banner98
 Geçen hafta Marmara Robot yarışmalarında arazi kategorisinde birincilik alan ekip, sadece bir hafta sonrasında farklı bir kategoride birincilik elde ederek başarılarını taçlandırdılar.

Türkiye genelinde üniversite ve lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada, Özel Bursa Kültür Okulları BKRobotics Kulübü öğrencileri elektronik, mekanik ve yazılım geliştirme becerilerini tüm yönleriyle sergiledi. 3 farklı kategoride yarışan kültürlü öğrenciler Mini sumo da son 8’e kalırken Arazi kategorisinde 5. ve Çizgi izleyende Çizgili Kültür adlı robotlar ile de 1.oldular.

Çok kısa bir sürede hazırlandıkları yarışma da tüm katılımcılar tarafından takdir edilecek yarışlar çıkaran BKRobotics ekibi, bir eğitim öğretim yılına 4 derece sığdırmayı başardılar.

Türkiye’nin prestijli yarışmalarında boy gösteren ve bu dönem katıldığı tüm yarışmalardan derece ile ayrılan BKRobotics ekibi, tüm enerji ve çalışmalarını bu yıl ilk defa düzenledikleri ve Türkiye’den katılımcıları davet ettikleri ulusal ROBOLUTION yarışmasına çevirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0