Binted Ailesinden Çoşkulu Buluşma

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan BİNTED, yönetici ve çalışan personeline kahvaltı programı düzenledi.Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Fuar Alanı’ndaki kahvaltı programına, BİNTED çalışanları ve aileleri...

Binted Ailesinden Çoşkulu Buluşma
banner98
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan BİNTED, yönetici ve çalışan personeline kahvaltı programı düzenledi.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Fuar Alanı’ndaki kahvaltı programına, BİNTED çalışanları ve aileleri ile Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri katıldı. Kahvaltı programında çalışanlara seslenen BİNTED Ortaklar Kurulu Başkanı Semih Pala, Büyükşehir Belediyesi’nin önemli iştiraklerinden olan BİNTED’in personeliyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bir belediye olduğunu hatırlatan Pala, farklı çalışma alanlarına sahip birçok iştirakin belediye bünyesinde olduğunu vurguladı. Pala, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Atlepe dönemindeki şirket anlayışındaki farklılıkları hep beraber görüp yaşıyoruz. Belediye iştirakleri olarak güzel Bursa’mıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Belediyemizinde amiral ve lokomotif şirketi BİNTED’dir. BİNTED, insan kaynakları üzerine çalışan yani alın teri, ekmek parası kavramlarını barından bir kurumdur. BİNTED önümüzdeki sene 25. yılını dolduruyor. BİNTED’le beraber Bursa büyükşehir Belediyesi olarak halka hizmet ediyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BİNTED personeli olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay ve Genel Müdür yardımcıları Funda Şeheri ile Nurcan Kırçova ise katılan personele tek tek teşekkür etti.
BİNTED çalışanlarının aileleriyle katıldığı kahvaltı programında, özel olarak hazırlanan park alanında çocuklar doyasıya eğlendi. Çizgi film kahramanları ile tek tek fotoğraf çekinen çocuklar, park alanında bulunan Midilli atlarına ise yoğun ilgi gösterdi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2015, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0