Bildef, Terör saldırlarını kınadı

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), terör saldırılarını kınadı.

Bildef, Terör saldırlarını kınadı
banner98
 Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) bünyesindeki 32 hemşehri derneğinin temsilcileri, BİLDEF hizmet binası önünde yapılan basın açıklamasıyla terör saldırılarını protesto etti. Hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileyen İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, terörün bir insanlık suçu olduğunu söyledi.
Dursun, "Türkiye'nin refah seviyesine, huzur ve güven ortamına, kardeşlik hukukuna, çocuklarımızın geleceğine yapılan bu alçakça saldırıları tasvip etmediğimiz gibi devletimizin bu saldırılara gereken cevabı vereceğine inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin şanlı bir geçmişi var" diye konuştu.
Türkiye'yi karıştırıp birlik ve beraberliği bozmaya çalışanların olduğunu ifade eden Dursun, "Biliyoruz ki Türkiye'nin huzur ve güven ortamından rahatsız olanlar, kirli senaryolar üretmektedir. Kardeşi kardeşe düşürmeye, bizi birbirimize kırdırmaya çalışan karanlık odaklar ve onların işbirlikçileri hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklardır. Terörden medet umanlar, terör yoluyla kin ve nefret kusanlar, kan ve gözyaşı üzerinden siyaset yapmak isteyenler bilsinler ki gün gelecek o kan ve göz yaşında boğulacaklardır. Çocuklarımıza, gençlerimize, gelecek nesillerimize daha güzel bir ülke bırakmak, onların geleceğe daha güvenli ve huzurlu bakmalarını sağlamak için siyasi parti temsilcilerinin, sivil toplum örgütlerinin, vakıfların, derneklerin ve toplumun her kesiminin bu kirli terör olayları karşısında tek yürek olmaya çağırıyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0