Bıçaklı Hırsız Dehşeti

Gündüz vakti evine girdikleri yaşlı kadını bıçakla yaralayıp darp eden ve boğazını sıkan hırsızlardan birisi kaçtı, gözcülük yapan ise yakalanınca vatandaşlar tarafından linç edildi. "Beni boğuyordu, son nefesim kalmıştı. Gelin bağırmasaydı ölecektim" diyen yaşlı kadın olayın şokunu üzerinden atamadı.

Bıçaklı Hırsız Dehşeti
banner98
 Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Çukurca Mahallesi'nde cuma saatlerinde meydana geldi. 2 çocuk annesi Münevver Tüzün (65) eşi Halit Tüzün (70) camiye gittiğinde evinde yalnız kaldı. Bıçaklı hırsızlardan birisi kadının evine girip para ve altınlarını istedi. Hırsızlık zanlısı, kadını darp edip boğazını sıktı ve "Sesini çıkarırsan öldürürüm" diyerek yaraladı. Bu esnada gelini Nuray Tüzün ise yukarıdan sesi duyup aşağıya indiğinde hırsızı fark edip çığlık attı. Genç kadın komşulardan yardım isteyince bıçaklı hırsız kaçtı. Bu esnada olaya gözcülük eden Ramazan A. vatandaşlar tarafından olay yerinde yakalandı. Linç edilip feci şekilde darp edilen Ramazan A. polis tarafından kurtarıldı. Vatandaşlar 'polis hırsızı linçten kurtardı" diye ekip otosunu da taşladı.
Polisin gözaltına aldığı Ramazan A.'nın verdiği ifadeye göre, beyaz minibüsle kaçan firari bıçaklı zanlının Ömer A. olduğu belirlendi. Ömer A.'nın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Hastanede İHA muhabirine konuşan ve olayın dehşetini yaşayan Münevver Tüzün, "Ne bu be evine girer gibi açtı kapıyı girdi içeri. Şaşırdım kaldım. Salonun ortasına dikildiler. Kimmiş bunlar dedim. "Sus keseceğim seni" dedi. Kafama yüzüme vurdu, boğazımı sıktı. Son nefesim kalmıştı. Gelin sokağa çıkıp bağırınca kaçtılar. Parmağımın yarısını kesmiş" diye konuştu.
Öte yandan polis ekipleri de olay yerinde geniş çaplı delil araştırması yaptılar. Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan zanlı Ramazan A. ise sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0