BEŞİR DERNEĞİ’NDEN TÜMSİAD BURSA ŞUBESİNE ZİYARET

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Marmara Bölge Müdürü Suat Söğüt ve beraberindeki heyet TÜMSİAD Bursa Şubesini ziyaret ederek Derneğin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

BEŞİR DERNEĞİ’NDEN TÜMSİAD BURSA ŞUBESİNE ZİYARET
banner98
 Beşir Derneği’nin 2017 yılında 9 milyon ihtiyaç sahibine yardım ulaştırıldığını belirten Söğüt, 39 bin 375 Arakanlı savaş mağduruna, bir ailenin en az 1 ay boyunca faydalanabileceği bakliyat, yağ, un, tuz ve salça gibi temel gıda maddelerinin yanı sıra sağlık taraması, giyecek ve çocuk bezi yardımları ulaştırdıklarını belirtti.

 

Bursa'da yeni bir lojistik merkez kurulacağı belirten Söğüt, TÜMSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ederek gönüllere köprü olmaya devam edeceklerini ve daha büyük hizmetler yapacaklarını belirtti.

 

Beşir Derneği yöneticilerini ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan da Beşir Derneği’nin yurt içinde ve yurt dışında yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ettiklerini, bu hizmetlerin insanlık adına büyük önem taşıdığını ve takdire şayan olduğunu söyledi. Arslan, TÜMSİAD ailesi olarak maddi çıkar gözetmeden hizmet eden tüm yardım kuruluşlarının yanında olduklarını ve birlikte daha iyi neler yapabiliriz diyerek ortak akıl ile hareket edeceklerini ifade ederken, Beşir Derneği heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0