Besaş bayilerine müşteri ilişkileri semineri

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin Sanayi Anonim Şirketi (BESAŞ), satış noktalarında çalışan personele ‘Müşteri İlişkileri Eğitimi’ verdi.

Besaş bayilerine müşteri ilişkileri semineri
banner98
 BESAŞ ve Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi ortaklığıyla Merinos AKKM’de düzenlenen eğitime BESAŞ bayilerinden temsilciler katıldı. Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi’nde görevli eğitmen Alaattin Sarı’nın verdiği eğitimde, müşteri çeşitleri ve profilleri, davranışın tanımı ve müşteriye davranış biçimleri ile müşterinin memnuniyeti konusu üzerinde duruldu.
BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “Şirketimiz kalite politikasında da benimsediğimiz ‘Müşteri’ istekleri doğrultusunda ürün kalitesini iyileştirmek ve müşteri memnuniyetini arttırmak doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
Bektaş, müşteri hizmetinin anlık bir durum olduğuna işaret ederek, “Müşteri memnuniyeti, anlık gerçeklerdir. Bir kuruluşun başarısı veya başarısızlığı müşteri memnuniyeti ile ölçülür. Bu maksatla eğitimlerimize önem ve öncelik veriyoruz” dedi.
BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan ise bugünün ticaret anlayışında satıcıların geleceğini belirleyen en önemli unsurun müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek, “Modern ticarette mevcut müşterileri korumak, yeni müşteriler bulmak ve kaybedilen müşterileri yeniden kazanmak amacıyla mutlu müşteriler oluşturmak en önemli unsur haline geldi. Şirketimizin dış yüzü, müşterilerimizle birebir sıcak temasta bulunan bayilerimize bu eğitimi vererek müşteri taleplerini en mükemmel şekilde karşılayarak yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0