Belediye Başkanı Büyükaslan'a sevgi seli

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı Ankara dönüşü Şanlıurfa yol ayrımında binlerce kişi karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Belediye Başkanı Büyükaslan'a sevgi seli
banner98
Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı Ankara dönüşü Şanlıurfa yol ayrımında binlerce kişi karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu. Yaklaşık 2 bin araç konvoyunun yer aldığı karşılama töreninde Şanlıurfa-Adıyaman yolu adete kitlendi.

Aracından inerek kalabalık arasında uzun süre yürüyen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Binlerce araç eşliğinde Adıyaman merkeze gelen Büyükaslan, Belediye binasından binlerce kişiye hitap etti. Herkesten helallik isteyen Büyükaslan, "Belediye Başkanlığı aşk işidir, çünkü ancak memleketine aşık bir insan gecenin geç saatlerinde kadar çalışmayı göze alabilir. Hafta sonu, taziye, düğün dernek demeden ailesini ihmal etmeyi göze almak aşk ister. Güçlü iken mütevazı olmak, haklı iken susmak, hasta iken çalışmak, her bir fakir fikarının derdi ile hem hal olmak, gözyaşı dökebilmek, çoluğundan çocuğundan fedakarlık edebilmek memleket aşkı olmadan olmaz. İşte bu aşk ile 10 yıldır Adıyamanımın güzel insanlarına hizmet ediyorum. Bu süre zarfında hiç kimseye kırılmadım, kimseyi kırmadım. Zulüm etmedim, insafı, merhameti ve vicdanı mihenk taşı yaptım. Sosyal barışı, toplumsal ahengi, barış ve kardeşlik ortamını sağladım. Bu memlekette bütün kardeşlerime eşit mesafede durdum. Bütün kardeşlerim bana her an ulaşabildiler. Kapım hiçbir zaman kimseye kapanmadı. 10 yılda, çok büyük hizmetler yaptık. 30 yılda yapılmayanları yaptık." ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0