banner101

BELEDİYE AŞEVİ PROTOKOLÜ AĞIRLADI

Orhangazi Belediyesi bünyesinde, 3 yıldır İlçe genelinde onlarca aileye üç öğün yemek yardımı yapan Orhangazi Belediyesi Aşevi, Orhangazi protokolünü öğlen yemeğinde ağırladı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve diğer davetlilerin katıldığı öğlen yemeğinde, Orhangazi Belediyesi Aşevi’nde yapılan yemekler ikram edildi.

BELEDİYE AŞEVİ PROTOKOLÜ AĞIRLADI
 ÇAĞLAYAN; SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI GELİŞTİREREK SÜRDÜRÜYORUZ

Yemekte davetlilere Aşevi ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Aşevi’nin Orhangazi’de 3 yıldır hizmet verdiğini belirterek, Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Aşevimiz her gün yaşlı, ihtiyaç sahibi 115 aileye 245 kişilik üç öğün yemek dağıtımı gerçekleştiriyor dedi. Çağlayan, daha önce evlere yemek hizmetinin dışarıdan alım yapılarak yapıldığını belirterek, biz bunu kendi bünyemizde gerçekleştirdik. Bugüne kadar son derece sağlıklı ve aksaklığa yer vermeden bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. Çağlayan, yine aynı birim vasıtası ile her ay 300 aileye de erzak yardımı yapıldığını belirterek, Sosyal Belediyecilik anlayışımız dahilinde evleri bakım ve tamirat isteyen ailelerimize de belediye olarak elimizi uzatıyoruz dedi. İhtiyaç sahibi ve kimsesiz yaşlı ailelere de prefabrik ev yaptıklarını da belirterek, yakacak yardımı, Evde temizlik, evde sağlık hizmetleri, Bursa’ya hasta servisi, ev eşyası yardımı, geliri hiç olmayan ihtiyaç sahibi ailelere fatura yardımı, ihtiyaç sahibi gençlerin düğünleri için düğün salonu kiralama, ayakkabı, giysi yardımının yanı sıra Suriyeliler için Mülteci İrtibat Büromuz ve Sevgi Marketimiz vasıtası ile ihtiyaç sahibi ailelerimize sosyal belediyecilik gereği tüm desteklerimizi sürdürüyoruz dedi.

EĞİTİM YARDIMLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eğitim sezonları başında kırtasiye yardımı, öğrencilerimize atkı, bere ve eldiven yardımı, yakacak yardımı ve diğer kırtasiye yardımlarımızı sürdürüyoruz dedi. Çağlayan, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olarak cenazelerde ikramlardan, taziye çadırına, sünnet şöleninden iftar çadırına ve asker yardımlarına kadar tüm sosyal destekler konusunda Orhangazi Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0