banner101

Baz İstasyonuna Tepki

İnegöl ilçesinde Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerine kurulan baz istasyonu vatandaşların tepkisine sebep oldu.

Baz İstasyonuna Tepki
 Baz istasyonunun evlerine çok yakın olduğunu ifade eden vatandaşlar, reklam panosu konulduğu söylenerek kandırıldıklarını belirtti. 
Montajı yapılan baz istasyonunun önünde toplanan vatandaşlar, istasyonun kaldırılması için yetkilerden yardım istedi. Mahalle sakinlerinden İnşaat Mühendisi Hatun Malgaralı, baz istasyonunun konulacağından İnegöl Belediyesi'nin bile haberi olmadığını belirterek, “Bir haftadır evimde değildim. Geldiğimde çevre yolu üzerinde çalışma yapıldığını gördüm. Burada çalışanlara sordum, belediyenin reklam panosunu yaptıklarını söylediler. Mahalle sakinlerinden de soranlar olmuş ve aynı şeyi söylemişler. Ama burada özel bir GSM şirketinin baz istasyonu kuruluyormuş. Evlerin çok yakınında, insan sağlığına zarar veren bu cihazın buraya kurulmasının dolayı çok üzgünüz. Bunun buradan kaldırılması için yetkililerden yardım bekliyoruz. Evlerimizin çok yakınında. Baz istasyonunun radyasyon yaydığını herkes biliyor” dedi.
Mahalle sakinlerinden Fatma Polat ise, “Baz istasyonu evlerimize çok yakın. Biz baz istasyonu istemiyoruz. Yetkilerden bu baz istasyonunu buradan kaldırmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0