Bayan Doktora Yumruk Atıp Makasla Saldıran Zanlı Tutuklandı

Bursa’da bayan doktora yanlış barkod gerekçesiyle yumruk atıp yerle sürükledikten sonra makasla saldıran hasta yakını tutuklandı.

 Bayan Doktora Yumruk Atıp Makasla Saldıran Zanlı Tutuklandı
banner98

 Edinilen bilgiye göre, 3 yıldır Kestel Semt Polikliniği Acil Servisi'nde görevli olan doktor İlknur Ç., Bedriye D.'nin boğaz ağrısı şikayetiyle çocuğunu hastaneye getirmesi üzerine onu muayene ettikten sonra ilaç yazıp poliklinik tedavisi önerdi. Aile bir süre sonra hastaneye gelerek yanlış barkod yazıldığını ve eczaneden döndüklerini söyledi. Bedriye D. eşi Tahsin D.'yi ve bir yakınını da yanına alarak hastaneye geri döndü ve doktora hakaret etmeye başladılar. Doktor İlknur Ç., bu hatanın düzeltilebileceğini söylemesine rağmen hasta yakınlarının sözlü saldırısına uğradı.

Darp anı kamerada

Biri erkek 2’si kadın 3 kişi bayan doktora saldırdı. Saldırganlardan erkek olan Tahsin D. ise, bayan doktora arka cebinden çıkarttığı makasla da vurmaya çalıştı. Muayene ettiği çocuğun babası olduğu iddia edilen saldırgan tarafından çenesine yumruk atılan ve 2’si kadın 3 saldırganın yerlerde sürüklediği bayan doktor ölümden döndü. Görev yaptığı hastanenin acil servisinde tedavi edilen doktor İlknur Ç. olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Doktorun darp edilmesi ve yerlerde sürüklenmesi ise kameralara yansıdı.

Saldırgan hasta yakını tutuklandı

Olaydan sonra kadın doktorun şikayeti üzerine harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri saldırgan hasta yakınlarını gözaltına aldı. İlknur Ç.'nin çenesine yumruk atıp makasla saldırdığı iddia edilen hasta yakını Tahsin D. "Kasten yaralama ve tehdit" suçundan çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

“Umarım meslek aşkımı öldürmeden hekimliğime devam edebilirim”

Darp edilen genç doktor "Çocuğun boğaz ağrısı vardı. Ateşi yoktu. Tedavisini yaptım. Poliklinik kontrolü önerdim. Muayeneyi de o kadar güzel yapmıştım ki. "Devletimin benim arkamda olduğunu ve bunu en güzel şekilde çözeceğine inanıyorum. Çok büyük bir tramvaydı. Umarım meslek aşkımı öldürmeden hekimliğime devam edebilirim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0