BAŞKANLARDAN YENİ MÜDÜR’E ZİYARET

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek SGK Müdürü olarak İznik’e atanan Soner Vardar’a hoş geldin ziyaretinde bulundular.

BAŞKANLARDAN YENİ MÜDÜR’E ZİYARET
banner98
 İznik’te vekâleten yürütülen Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne 16 yıldır çeşitli görevlerde bulunan Soner Vardar asaleten atandı. 2016 yılında vekâleten göreve atanan Kemal Akyol ise Bursa İl Müdürlüğüne denetmen olarak görevlendirildi.


Ziyarette konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İlçemize yeni atanan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Soner kardeşime öncelikle ilçemize hoş geldiniz diyorum.İlçemizde yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

1978 Ağrı, Doğubeyazıt doğumlu olan Soner Vardar İlk, Orta ve lise öğrenimini yurdumuzun çeşitli illerinde tamamladıktan sonra 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu.


2001 yılında Ankara Valiliğinde göreve başladıktan sonra sırasıyla Emekli Sandığı Tahsisler Daire Başkanlığı, Van Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Kamu Denetçiliği Kurumu ile Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Hizmetleri Daire Başkanlığında görev yaptıktan sonra 28/06/2017 tarihinde İznik Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak atandı.


Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Eğitimini “Sosyal Güvenlik ve Sosyal Yardımlar” konusu üzerine yaptığı çalışma ile tamamlayan Vardar evli ve bir kız çocuğu babası.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0