Başkanlar Bir Arada

Ak Partili İlçe belediye başkanları Ak Parti İl Binasında Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun,başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe’nin de katılımı ile Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda bir araya geldiler.

Başkanlar Bir Arada
banner98
 Ak Partili İlçe belediye başkanları Ak Parti İl Binasında Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe’nin de katılımı ile Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda bir araya geldiler. Orhangazi Belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın da katıldığı toplantıda Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, tek tek tüm belediye başkanlarına söz verip talep, eksiklik ve acil ihtiyaçları dinledi.

Altepe’den bütçe ve hizmet desteği

Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe, yeni dönem ile birlikte büyükşehir belediyesi olarak tüm ilçelerin özellikle alt yapı başta olmak üzere asfaltlama çalışmalarına destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Altepe, bütün ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda ekipleri yönlendirerek çalışmalar yaptıklarını da belirterek, bütünşehir yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize karşı daha önceden de kısmen yürüttüğümüz hizmet çalışmalarını şimdi artırarak devam ettiriyoruz dedi.

Belediye başkanları konuştu

Ak Partili 16 Belediye başkanının katıldığı toplantıda il başkanı Cemalettin Torun tüm belediye başkanlarına sıra ile söz verdi. Toplantının ana gündemini ise belediyelerin yaşadıkları idari aksaklıklar ile bütçe ile ilgili sıkıntılar ve geçiş sürecinde yaşanan ve yaşanabilecek diğer sorunlar oluşturdu. Belediye başkanları özellikle bütçe ile ilgili yaşanan sorunlar konusunda büyükşehir belediyesinin desteğinin daha fazla olması gerekliliği üzerinde durdu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0