BAŞKAN REFERANDUM ÇALIŞMALARINA KATILDI

AK Parti Orhangazi ilçe teşkilatı referandum çalışmalarını hafta sonu ayrı gruplar halinde sürdürdü.

BAŞKAN REFERANDUM ÇALIŞMALARINA KATILDI
banner98
                 AK Parti Orhangazi ilçe teşkilatı referandum çalışmalarını hafta sonu ayrı gruplar halinde sürdürdü. Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa il yönetim kurulu üyesi Enbiya Akkuş ve ilçe teşkilatından yöneticilerin yer aldığı gurup Hürriyet Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu.

                AK Partili heyetin Hürriyet Mahallesi'ndeki ilk durağı ORGÖÇ oldu. Dernek Başkanı Yasin Vatansever ve  yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı heyet, referandumda 'Evet' oyu için destek istedi. Burada konuşan Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, tarihten örnekler vererek, millet iradesinin en iyi şekilde temsil edilebileceği anayasal değişikliklerin 16 Nisan'da halkın oyuna sunulacağını söyledi. Avrupa'daki gelişmelere dikkat çeken Çavuşoğlu, 'Avrupa önceden işbirlikçilerini kullanıyordu. Bize ayar vermeye çalışıyordu. Şimdi direkt kendisi devreye girdi' diye konuştu.

                16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu için 'Tarihi dönemeçteyiz' ifadesini kullanan Çavuşoğlu, 'Türkiye'yi iyi okumak lazım. Koalisyonlar olsaydı üçüncü havalimanı yapılır mıydı? Ülkenin kaderini değiştirecek yatırımlar yapılabilir miydi? Bu ülkede 1939'da uçak yapıldı. Neden devam ettirmedi? Her zaman gizli bir el engelledi ülkemizi. Milletin seçtiklerini alaşağı ettiler. Bu ülke küçük bir ülke değil. Uyuyan devin uyandığını görmek rahatsız ediyor bunları. Türkiye olarak tarihi bir dönemeçteyiz. İnşallah milletimiz 16 Nisan'da ülkemizin önünü açacak Anayasa değişikliğine evet diyecektir' dedi.

                CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet elden gidiyor diyerek yalan söylediğine dikkat çeken Milletvekili Çavuşoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Hürriyet Mahallesi'nde işyerlerini ziyaret etti. Çavuşoğlu, elini sıktığı vatandaşlara 'Anaysa değişikliğiyle ilgili aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. Ayağınıza geldik, buyurun sorun' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0