banner101

Başkan Edebali , İller bankası bürokratlarını ağıradı

İller Bankası bürokratlarını ağırlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Başta kentsel dönüşüm çalışmalarımız olmak üzere projelerimizde bize her türlü desteği sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile İller Bankası’na Yıldırımlılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Edebali , İller bankası bürokratlarını ağıradı
 İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çolak, Kaynak Geliştirme Daire Başkanı Bilgin Koluaçık, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Edebali, “Yıldırım’ın öncelikli gündemi kentsel dönüşüm. Bunu bir tercih değil zorunluluk olarak görüyoruz. İlçemizde kentsel dönüşümün sadece yerel yönetim marifetiyle yapılması mümkün değil. Dolayısı ile göreve geldiğimiz günden bu yana Bir taraftan ilçemizde kentsel dönüşümün adımlarını atarken, diğer taraftan da bu konuda Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası ile irtibat halindeyiz. Gerek Bakanlığımız gerekse bankamız bugüne kadar desteklerini bizden hiç esirgemedi. Kapılarını her çaldığımızda yanımızda oldular. Yıldırımlılar adına kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YILDIRIM’DA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Yıldırım’ı yakından takip ettiklerini ifade eden İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, yapı stoku göz önünde bulundurulduğunda ilçenin Türkiye’de kentsel dönüşüme ihtiyacı olan öncelikli bölgelerden birisi olduğunu söyledi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin kentsel dönüşüm konusundaki çabalarını takdirle takip ettiklerini aktaran Dedeoğlu, “İller Bankası olarak, Yıldırım’daki kentsel dönüşüm başta olmak üzere, projelere her türlü desteği sağlamaya hazırız. Yıldırım Belediyesi ile iş birliğimiz artarak devam ediyor. Biz İller Bankası olarak Yıldırım’da olmaktan ve Yıldırım Belediyesi ile iş birliği içerisinde olmaktan dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0