Başkan Dündar Kızının Sevincine Ortak Oldu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Özel Yedi Renkli Çınar Okulları öğrencilerinin karne törenine katılarak öğrencilere karne dağıttı.

Başkan Dündar Kızının Sevincine Ortak Oldu
banner98
 2014-2015 eğitim öğretim yılı sona ermesiyle birlikte ilk, orta, lise ve dengi okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Özel Yedi Renkli Çınar Okulları’nda düzenlenen törene katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti. Aynı okulda eğitimini sürdüren kızı Ayşe Hilal’in de karnesini veren Başkan Dündar, gösterdiği başarıdan dolayı kızını kutladı. Karnelerini Başkan Dündar’ın elinden alan öğrenciler ise büyük mutluluk yaşadı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına ciddi çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için gençlerimizin daha güzel eğitim almaları gerekiyor. Bizde bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılını da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.
Özel Yedi Renkli Çınar Okulları kurucusu İbrahim Güner de, “Öğrencilerimiz yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının sonuna geldi. Şuan tatil heyecanını yaşıyorlar. Ancak tatilde bile eğitimlerine devam etmeleri gerekiyor. Eğitimlerine ara verdikleri takdirde tüm öğrendiklerini unutabilirler. Aileleri de bu konuda dikkatli davranmalarını istiyoruz. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, eğitim alanında önemli hizmetlerde bulunuyor. Yeni okulların açılmasını sağlarken mevcut okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesini de sağlıyor. Bu günde öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0