banner101

Başkan Dündar Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye çalışanlarının tek tek bayramını kutlayan Başkan Dündar, tüm personele sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Başkan Dündar Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Bayramı öncesi son iş gününde makamında belediye personeli ile bayramlaşma töreni düzenledi.

Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Halil Döner, Cem Kürşad Hasanoğlu, Yunus Şahin ve Kenan Akan ile birlikte birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Dündar, tüm personele hayırlı bayramlar diledi.

 

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Dündar, “Ramazan ayını huzur ve mutluluk içerisinde yaşadık ve bayrama ulaştık. Şimdi önümüzde inşallah çok güzel bir şekilde geçireceğimiz Ramazan Bayramı bizleri bekliyor. Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler. Bayramda yaşlılarımızı, hastalarımızı ziyaret etmeyi unutmayalım. Allah'ın rahmetine kavuşan büyüklerimizin de mezarlıklarına gitmeyi ihmal etmeyelim. Başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0