Başkan Bozbey,Bulgar İşadamlarıyla Buluştu

Çeşitli temaslarda bulunmak üzereye Bursa’ya gelen Bulgar işadamları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile yemekte buluştu.

Başkan Bozbey,Bulgar İşadamlarıyla Buluştu
banner98
 Nilüfer’in Akçalar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Akyapak firması, Bulgaristanlı işadamlarını Bursa’da ağırladı. Holiday İnn Otel’deki yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bulgaristan Bursa Konsolosu Evgeni Vasilev ile Akyapak Metal İşleme Teknolojileri Genel Müdürü İbrahim Harman’ın yanı sıra çok sayıda Bulgar işadamı katıldı.
Yemekte kısa bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin Bulgaristan ile olan bağlarından söz etti. Heyeti Nilüfer’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Bozbey, Nilüfer’in 8 bin 500 yıllık tarihinin yanı sıra sanayi şehri olduğunun altını çizdi.
Bozbey, “Nilüfer, Bursa’nın sanayi gücünün yaklaşık yüzde seksenini bünyesinde barındırıyor. Nilüfer’de özellikle otomotiv sektörünün önemli bir yeri var. Nilüfer Belediyesi olarak burada sanayicilerimizin, işletmelerimizin yanında” şeklinde konuştu.
Akyapak Metal İşleme Teknolojileri Genel Müdürü İbrahim Harman da Nilüfer Belediyesi’nin sanayiciye olan desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0