Başkan Adayı Edebali, Sabahın İlk Işıklarıyla Metroda Halkla Buluştu !

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, sabahın erken saatlerinde BursaRay istasyonlarında halkla buluştu.

Başkan Adayı Edebali, Sabahın İlk Işıklarıyla Metroda Halkla Buluştu !
banner98
AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, sabahın erken saatlerinde BursaRay istasyonlarında halkla buluştu. Edebali ve diğer AK Partililer işlerine giden vatandaşlara kek ve meyve suyu dağıttı, kolaylıklar diledi.

Ak Partililer bu sabah seçim propaganda çalışmalarını BursaRay istasyonlarına taşıdı. Erken saatlerde Arabayatağı istasyonunda vatandaşları karşılayan AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, ilçe belediye meclis üyesi adayları ve diğer teşkilat mensupları, halkla sohbet etti, işlerinde kolaylıklar dileyip, kek ve meyve suyu ikram etti. AK Partililerin etkinliği Arabayatağı istasyonundan başlayıp Gökdere istasyonunda son buldu.

“DAHA ÇOK İNSANIMIZA ULAŞTIK”

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, seçim çalışmalarının yoğun biçimde sürdüğünü söyleyip, işlerine giden Yıldırımlılara ‘günaydın’ deyip, kolaylıklar dilemek için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “AK Kadrolar olarak vatandaşımızın hep yanındayız. Bu çalışmamızla hem vatandaşlarımıza güzel bir sürpriz yaptık, hem de Belediye Başkan adayımız ve ilçe belediye meclisi üyesi adaylarımızın daha çok insanımıza ulaşmalarını sağladık” dedi.

“VATANDAŞIN İSTEDİĞİYLE HEDEFLERİMİZ ÖRTÜŞÜYOR”

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali de seçim etkinliğini değerlendirirken, insanların gelecekten beklenti ve önerilerine büyük önem verdiklerini, bu tür çalışmalar sonunda edindikleri bilginin belediye hizmetlerinin yönünü de belirleyeceğini söyledi. Edebali, “Tabii ki milletimizin derdini, sorununu ve isteğini anlamak için onların arasında olmayı sürdüreceğiz. Amacımız Yıldırım’a ve Yıldırımlıya hizmet etmek. Bu nedenle her fırsatta insanımızla beraberiz. Bir günaydın demek, hayırlı işler dilemek herkese iyi geliyor, sohbet ediyoruz. Sıcak bir ilgi görüyoruz. Bu temas sırasında vatandaşımız rahatça belediyeden beklentisini iletebiliyor, sıkıntısını aktarıyor. Görüyoruz ki dertlerimiz ortak. Bizim Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz ve hayallerimiz var, Yıldırımlıların istek ve önerileriyle örtüşüyor. Bu bizim doğru yolda olduğumuzu gösteren bir durum. Ne mutlu bize ki milletimizin derdini anlamışız ve üreteceğimiz çözümlerle yüzlerini gülümseteceğimizden eminiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0