"Başbakan'ın Karşısına Dikileceğiz!"

Saadet Partisi, Pazar günü İstanbul’daki mitingde parti yönetimini eleştiren Başbakan Erdoğan’a ateş püskürdü. SP İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu, "Karşısına dikileceğiz" dedi.

banner98

FİLİZ KAHRAMAN

İstanbul Gezi Parkı'nda yaşanan olayları vahşet olarak nitelendiren Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yaylım ateşine tuttu.


"İNATLAŞMA KURBANI OLURUZ"


Başbakan Erdoğan’ın İstanbul’da düzenlenen ‘Milli İradeye Saygı’ mitinginde sarf ettiği “Saadet Partili kardeşlerim... Her ne kadar Saadet Partisi'nin içinden de bazılarının, bu mitinglerin siyasi rant hesabına dayalı olduğuna yönelik açıklamaları var. Yazıklar olsun. Böyle bir açıklamayı nasıl yapıyorsun. Burayı görmüyor musun? Nasıl buna siyasi rant dersin?” sözlerinin son derece yanlış olduğunu ve Türkiye'nin inatlaşma kurbanı olacağını ileri süren Terzioğlu, Hükümet’in toplumsal tepkiyi dikkate alması gerektiğini, aksi halde SP olarak tepkilerini ortaya koyacaklarını söyledi.

 

"ANARŞİDEN ADALET OLMAZ"

 

Yaşananların düşündürücü olduğunu belirten Selim Sait Terzioğlu "İnatlaşma kamplaşma fayda sağlamaz. Suriye'deki ateşin kapıya dayandığı ortamda kamplaşma Türkiye’yi bir girdabın içine sürükleyecektir. Ülkede huzuru ve sükuneti sağlamak iktidarın görevidir" diye konuştu. Başbakan Erdoğan’ın toplumu geren açıklamalardan kaçınması gerektiğini söyleyen SP İl Başkanı Terzioğlu, "Anarşiden adalet olmaz. Sayın Başbakan ülkeyi kabadayı gibi yönetiyor. ‘İktidarım, istediğimi yaparım’ demesi toplumu daha da geriyor" dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0