Başarılı Öğrenciler Doğada Bir Gün Geçirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Mudanya Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte, derslerinde başarılı olan 27 öğrenci Uludağ Üniversitesinde devam eden ‘Doğada Bir Gün’ projesine katılarak eğlenceli bir gün geçirdi.

Başarılı Öğrenciler Doğada Bir Gün Geçirdi
banner98
 Bursa Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezleri, çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar çok sayıda faaliyete imza atan Mudanya Gençlik Merkezi tarafından derslerinde başarılı olan çocuklara yönelik renkli ve eğitici bir etkinlik düzenlendi. Belediyenin desteğiyle Gençlik Merkezinin düzenlediği organizasyon kapsamında 27 öğrenci, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsündeki ormanlık alanda devam eden ‘Doğada Bir Gün’ projesine katıldı.
İlkokul öğrencilerinin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Görükle yerleşkesindeki ormanlık alanda sürdürülen projeye öğretmenleriyle birlikte katılan öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Sabah kahvaltısının ardından aktivitelere katılan çocuklar gün boyunca süren etkinlikte doyasıya eğlendi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirirken, tüm öğrencilerin projeye katılması gerektiğini vurgulayan öğretmenler ise etkinliği düzenleyen Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0