banner102

Babalar Günü İçin Uçurtma Şenliği

İnegöl Belediyesi ile Hadim Alışveriş Merkezleri iş birliğiyle Babalar Günü dolayısıyla Hikmet Şahin Kültürparkı Şahin Tepesi'nde düzenlenen 9. Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Babalar Günü İçin Uçurtma Şenliği
 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uçurtma Şenliği'ne katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bu yıl Babalar Günü 21 Haziran Pazar günü, ancak ramazan ayına denk geldiği ve oruçlu olunacağı için bu özel günü bir hafta öncesinden kutluyoruz. Bu özel günü babalar ve evlatları için daha güzel hale getirerek, şenliğimizi her yıl çeşitli faaliyetlerle zenginleştirmeye çalışıyoruz. Bu yıl da oynanan oyunlarla, uçurtma yarışmalarıyla, sponsorlarımız tarafından dağıtılan ikramlarla hep birlikte güzel ve akıllarda kalacak bir hafta sonu yaşadık” dedi.
Konuşmanın ardından yarışmalar yapıldı. En büyük uçurtma dalında birinci İnan Köse, ikinci Rümeysa Teke, üçüncü Mirza Taşçı, en güzel uçurtma dalında birinci Hamdi Toy, ikinci Hatice Ezim, üçüncü Ömer Ezim ile jüri özel ödülünü layık görülen Kenan Arslan ve Semanur Teke’ye çeşitli hediyeler takdim edildi.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0