Aydın ve Ala Gemlik’te temaslarda bulundu

AK Parti Bursa Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi Av. İsmail Aydın, seçim bölgesi olan Gemlik’te temaslarda bulundu.

Aydın ve Ala Gemlik’te temaslarda bulundu
banner98
 Milletvekili Efkan Ala, ile birlikte Gemlik’te çeşitli temaslarda bulunan Aydın hem Gemlik İlçe Başkanlığını hem de Gemlik Belediyesini ziyaret ettiler.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın da yer aldığı ziyaretlerde Belediye Başkanı Refik Yılmaz’dan hizmet ve yatırımlar konusunda bilgi alan Efkan Ala, Ak Parti tarafından yapılan yerel yönetimler anketinde yüksek oranda başarılı çıkan Refik Yılmaz’ı tebrik etti. Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Kadir Erol’un yanı sıra Belediye Meclis üyelerinin karşıladığı Efkan Ala ve İsmail Aydın’a 7 yıllık belediyecilik hizmet ve yatırımlarının slayt gösterimli özet sunumunu yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Gemlik için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Gemlik Belediyesinde yaklaşık iki saat kalan Efkan Ala daha sonra Ak Parti ilçe binasına giderek ilçe başkanı Zafer Işık ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Efkan Ala son olarak Ak Partili Gemlik Belediye Meclis üyeleriyle bir araya geldi. Efkan Ala, daha sonra Bursa’daki programlarına katılmak üzere ilçeden ayrıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Efkan Ala ve İsmail Aydın’a zeytin ve zeytinyağı hediye etti.

   

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0