banner101

Araplar'dan Bursa'ya Hastane Ve Okul

Suudi Arabistanlı Abdul Gani Hüseyin Hamed yatırım firması, Bursa’da 100 yataklı hastane ve bin 700 öğrenci kapasiteli okul kurmak için düğmeye bastı.

Araplar'dan Bursa'ya Hastane Ve Okul
 Firma yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, yapılacak yatırımlar hakkında Başkanvekili Şükrü Köse’yi bilgilendirdi. 
BUSKİ’deki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Abdul Gani Hüseyin Hamed Yönetim Kurulu Başkanı Eymen Hamed, Genel Müdür Hani Keçda ve Proje Mühendisi Muhammed Celal katıldı. Abdul Gani Hüseyin Hamed Yönetim Kurulu Başkanı Eymen Hamed, Bursa’ya uluslararası ölçekte 100 yataklı bir hastane ve bin 700 öğrenci kapasiteli uluslararası okul kuracaklarını açıkladı. Yatırımlarla ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve yasal izinler için sürecin tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Hamed, hastane ile okulun Osmangazi İlçesi’nde olacağını belirtti. İnşaatı 1.5 yıl içerisinde tamamlamayı öngördüklerini, hastanede Türk ve yabancı doktorların çalışacağını, 300-400 kişilik bir istihdamın oluşacağını söyleyen Hamed, okulda da Türk ve yabancı öğrencilerin eğitim göreceğini, ana dillerin Türkçe ile Arapça olacağını söyledi. Türkiye’de Bursa’yı çok sevdiğini ve 50 yıldır gidip geldiğini vurgulayan Hamed, “Bursa, stratejik ve her tarafa yakın olan bir yer. Kendi evimiz gibi görüyor ve burayı çok seviyoruz. O nedenle böyle bir seçim yaptık” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şükrü Köse ise, yapılacak yatırımlara tam destek vereceklerini bildirdi. Arapları bir milletten çok kardeş olarak gördüklerini, ikili ilişkilerde profesyonel iş ahlakının yanında kardeşlik hukukunu da gözettiklerini belirten Köse, yapılacak yatırımların şimdiden hayırlı ve örnek olmasını diledi.
Köse, ziyaretin anısına konuklarına Bursa’ya has hediyeler takdim etti. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0