Anne'ler gününde anlamlı hediye

Bursa'da, 3 çocuk annesi kadın, Anneler Gününde hayata tutundu.

Anne'ler gününde anlamlı hediye
banner98
 56 yaşındaki Resmiye Arıcı, yaklaşık 2 ay önce mide şikayetleri sebebiyle başvurduğu hastanede siroz hastası olduğunu öğrendi. Resmiye Arıcı’nın karaciğeri yıprandığı için karaciğer nakline karar verildi. 31 yaşındaki Çiğdem Eskici, karaciğer nakline ihtiyaç duyan annesi Resmiye Arıcı’ya Anneler Gününde en anlamlı hediyeyi verdi. Özel bir hastanede Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Remzi Emiroğlu ve ekibi tarafından başarıyla gerçekleştirilen karaciğer naklinin ardından adeta yeniden doğduğunu belirten Çiğdem Eskici, “Annemin karaciğer nakline ihtiyacı olduğu söylenince bir an bile tereddüt etmeden verici olmak istediğimi söyledim” dedi.

Çiğdem Eskici, 2 kız kardeşinin de verici olmayı çok istediğini belirterek, "Kardeşlerimle konuştum. Karaciğerim uyarsa ben bağışlayacağım dedim. O kadar kararlıydım ki, kardeşlerim ikna oldu. Ama bu kez annem kabul etmedi. Bize kıyamadığını söyledi. Kadavra sırasına girerek şansını denemek istiyordu. Kabul etmedim. Sen bize kıyamıyorsun, biz de sana dedim. Hep dua ettim, karaciğerim anneme uysun diye. Bende bir problem çıkmayınca, ameliyatımız oldu. Hocalar bu yolda en büyük yardımcılarımızdı. Onların başarısızlığa düşeceklerini bir an bile düşünmedim” diye konuştu.


Anne Resmiye Arıcı ise, “Kızımın karaciğerinin uyması beni hem umutlandırdı, hem de çok genç olmasından dolayı üzdü. Kızımın ısrarları üzerine kabul etmek zorunda kaldım. Bizi aynı anda ameliyata aldılar. Doktorlarım da benim için çok uğraştılar, hepsine ayrı ayrı teşekkür borcum var. Allah'a çok şükür, kızım da, ben de çok iyiyiz. Kızım Anneler Gününde bana en anlamlı hediyeyi verdi” diyerek sevincini dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0