Altepe: Köylerin her tülü eksiği Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözülecek

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Muhtarlar Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirdiği iftar yemeği, Adnan Menderes Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Altepe: Köylerin her tülü eksiği Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözülecek
banner98
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Muhtarlar Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirdiği iftar yemeği, Adnan Menderes Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftara, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eski Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları, şehit ve gazi yakınları, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri katıldı.

İlahiler eşliğinde gerçekleştirilen iftarın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, halka hizmeti bir ibadet kabul ettiklerini söylerken, Ramazan’da yaşanılan güzellikleri el ele vererek çoğaltacaklarını dile getirdi. Başkan Kurtulan, "Biz güzellikleri çoğaltarak gelecek nesillere aktarmanın yollarını arayan bir idealin mensuplarıyız. Aynı ideal etrafında kol kola, gönül gönüle verdikçe ülkemizin aşamayacağı engel yoktur.

Yakın bir zamanda Büyük Şehir’le birlikte Mustafakemalpaşa’nın sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözüme kavuştuğu günleri beraber yaşayacağız. Alt ve üst yapısından, sosyal tesislerine kadar her alanda daha çağdaş ve yaşanılabilir bir Mustafakemalpaşa’ya ulaşma gayretindeyiz. Mustafakemalpaşa’ya gerek bürokrat, gerek esnaf ve muhtar olarak her alanda hizmet edenlere şükranlarımı sunuyorum. Geçirdiği elim kazadan dolayı Kaymakamımız Kazım Karabulut’a acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde görevinin başına dönmesini Allah’tan diliyorum. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

Bursa’da Ramazan’ın tüm mahallerde dolu dolu geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Mustafakemalpaşa’da iftar açmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Başkan Altepe, Büyükşehir Yasası ile Mustafakemalpaşa’nın üreten ve kalkınan bir ilçe olacağını dile getirdi. Başkan Altepe şunları kaydetti: "Kentlerin yarıştığı bir dönemi yaşıyoruz. Bizler de Bursa’nın alt yapısıyla, üst yapısıyla yaşanılabilir hale gelmesi, sağlıklı ve çağdaş bir kent olabilmesi için gayret gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’nın gelişmiş bir alt ve üstyapıya kavuşarak, her alanda kalkınması için var.

Makro ölçekte projelerimizi gelecekte birlikte üreteceğiz. Aynı zamanda kırsal gelişimde yeni yasayla birlikte hız kazanacak. Köylerimizin her tülü eksiği Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözüme kavuşacak. Tarım da hayvancılık da ne eksik varsa, nelerin yapılması gerekiyorsa artık bizler destek vereceğiz. Her türlü üretim konularında Büyükşehir halkın yanında olacak. İnşallah bu yasa güzellikler getirecek. Bu konuda umutlu ve iddialıyız. Bursa’yı her alanda öne çıkartacağız. 17 ilçemizle birlikte Bursa, örnek çalışmalara imza atacaktır. Bu güzellikleri el ele vererek yaşayacağız. Şimdiden tüm Mustafakemalpaşalıların Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Mustafakemalpaşa’nın değerli Kaymakamı Kazım Karabulut’a da Allah’tan şifalar diliyorum."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iftar programının ardından köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0