banner101

Ali Yılmaz, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği' ni ziyaret etti

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, Batı Trakya Derneği Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. BTDD Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, BTTDD’den destek istedi.

Ali Yılmaz, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği' ni ziyaret etti
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, Batı Trakya Derneği Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. BTDD Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, BTTDD’den destek istedi.

BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, belediye başkan aday adaylığıyla taşın altına elini koyup yola çıkmanın bile büyük bir cesaret ve başarı olduğunu vurguladı. Seçimler öncesi aday adaylarının fazlalığının bir zenginlik olduğunu vurgulayan Başkan Şükrü Köse, Ali Yılmaz’a yönelik, "Sizi yakinen takip ediyoruz ve tanıyoruz. Yıllardır siyasetin içinde bulunduğunuzu biliyoruz, son dönemde AK Parti İl Yönetim Kurulu'ndaki çalışmalarınızı da biliyoruz. Hem siyasi anlamda hem de toplumsal olarak Osmangazi’yi iyi biliyor nitelikte olmanız ve donanımlı oluşunuz dikkat çekiyor" dedi.
Belediyeciliğin halka hizmet aracılığıyla Hakk’a hizmet olduğunu belirten Başkan Şükrü Köse, ideal belediye başkanının birlikte yönetim anlayışıyla hareket edip yerleşim sınırları içindeki vatandaşları kucaklayacak nitelikte olması gerektiğini vurguladı. Başkan Şükrü Köse, il veya ilçelerde seçilecek başkanların, yalnızca yerleşim sınırlarında bulunan vatandaşlara karşı değil, Bursa’nın göçmen nüfusunu göz önünde bulundurarak yurtdışındaki soydaşlara yönelik de hizmet sorumluluğu olduğunu vurguladı ve seçilecek başkandan bu yönde beklentilerinin olduğunu belirtti.

BTDD Bursa şubesi olarak 3 bin aktif üyeye sahip olduklarını belirten Başkan Köse, özellikle Osmangazi’deki bütün sivil toplum kuruluşlarının daha aktif çalışmalar yapabileceği bir ortam ve imkânın sağlanmasına yönelik Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz’dan söz aldı. BTTDD Başkanı Şükrü köse konuşmasının ardından, Ali Yılmaz’a Mehmet Koca’nın yazdığı “Dr. Sadık Ahmet Fırtınası” adlı kitabı hediye etti.

Ali Yılmaz, "Osmangazi ile yetinmeyeceğiz…"
Koltuklardan güç alan değil, güç katan bir yönetim anlayışında olduklarını ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket içinde olacaklarını beyan eden AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz ise, “Osmangazi’de hayata geçireceğimiz çalışmalarla yetinmeyeceğiz. Osmanlı Balkanlar'dan Viyana’ya kadar dayandı. Biz de o bölgedeki soydaşlarımızın iyiliği için yapılacak bütün projelerin içinde yer alacağız. Balkanlardaki kardeşlerimiz ve soydaşlarımız için belediyenin yapması gereken ne varsa yanınızda olacağız” dedi.

Yılmaz, "Hatalarımızda karşımızda olmanızı bekleriz…"
Kendisinin yaklaşık on sivil toplum kuruluşuna üye olduğunu ve sivil toplum kuruluşlarının toplumsal kazanımlar açısından önemli olduğunu belirten Ali Yılmaz, “Osmangazi’de bulunan bütün dernekler için önemli bir projemiz var. Hepsinin faaliyetlerini daha rahat ve nitelikli şekilde gerçekleştireceği bir alan oluşturacağız. Birlikte çalışacağız ve doğrularda yanımızda olduğunuz gibi hatalarımızda da karşımızda olmanızı bekleriz, bizi uyarmanızı ve önerilerde bulunmanızı isteriz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0