banner102

Ali Özkan, Veysel Karani Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, toplumun tüm katmanları ile birlikte bir araya gelerek, sorunların belirlenmesine yönelik gerçekleştirilen etkinliklere, her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Ali Özkan, Veysel Karani Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Özkan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi Karacabeyli gençler tarafından başlatılan ‘Gelmeden Kıyamet, Gel Sen de Kıyam Et” adındaki etkinliklere düzenli katılım gösterirken, etkinliklerin bu haftaki bölümü, Veysel Karani Hacı İzzet Çetinkaya Camiinde gerçekleştirildi.

 

Burada kılınan sabah namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Ali Özkan, istişare kültürü ve tüm paydaşları ile birlikte ’müreffeh kent’ hedefine mutlaka ulaşılacağı mesajını verdi.

 

İlçe Gençliğine Davet

 

TÜGVA Karacabey İlçe Temsilcisi Hakan Kılıç, yoğun ilgi gören etkinlikleri farklı camilerde sürdürdüklerini ve tüm ilçe gençliğinin de katılımlarını beklediklerini dile getirirken, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı da aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

 

Karacabey’i Hep Birlikte Yönetiyoruz

 

Gençlerle buluşmasında, ilçede tüm Bursa kamuoyunda da övgü ile karşılık bulan sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik yönlerden büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerini dile getiren Ali Özkan ise ilçenin ve Karacabeylilerin çok daha büyük başarıları elde edebilecek potansiyele sahip olduğunu belirterek, hep birlikte zengin ve müreffeh Karacabey’i mutlaka inşa edeceklerini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0