Aktaş’tan Prof. Dr. İnaç’a Ziyaret

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç’ı makamında ziyaret etti.

Aktaş’tan Prof. Dr. İnaç’a Ziyaret
banner98
 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Aralık ayında İnegöl’e gelerek Belediye’nin kültür etkinlikleri kapsamında “Küresel Finans Sistemi, ABD, Avrupa Birliği ve Ortadoğu Perspektifinde Yükselen Güç Türkiye” konferansını gerçekleştiren Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç’ı ziyaret etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yüksel Okşak’ın da katıldığı ziyarette ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, İnegöl hakkında da istişarelerde bulunuldu. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Hüsamettin İnaç İnegöl’e ilişkin düşünce ve önerilerini paylaştı. Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Aktaş, ülke gündemi ve yerel gündemlere ilişkin değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç’a İNESMEK kursiyerlerinin hazırladığı tabloyu hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0