banner102

Aktaş Yazı İşleri Müdürlüğü Personeli İle Buluştu

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, personel buluşmaları kapsamında Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli personel ile bir araya geldi.

Aktaş Yazı İşleri Müdürlüğü Personeli İle Buluştu
 Kurum içi iletişime verdiği önemle dönem dönem farklı müdürlüklerde görev yapan personelle bir araya gelerek belediye hizmetleri, şehrin sorunları ve ülke gündemine ilişkin konuları istişare eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu ziyaretler kapsamında Salı günü Yazı İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Aynı zamanda Yazı İşleri Müdürlüğünden sorumlu olan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Günay’ın da bulunduğu personel buluşması, Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirildi. Aktaş, personel buluşmasında Yazı İşleri Müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili personelin görüş ve düşüncelerini sordu. Bazı personeller söz alıp Yazı İşleri Müdürlüğü hakkında fikirlerini dile getirdi. Görüş ve önerilerini paylaşan personele İnegöl ve İnegöl Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini de soran Aktaş, son olarak ülke gündemini ele aldı. Yapılan sohbet içerikli buluşmada Yazı İşleri Müdürlüğü personelinin fikir ve önerilerini ilgiyle takip eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendi hedef ve düşüncelerini de personeli ile paylaştı.

Belediye personelinin moral ve motivasyonunu arttırarak düşünce ve fikirlerini ilk ağızdan dinleme imkanı sağlayan sohbet toplantısının sonunda Başkan Aktaş, mesai saatlerinin dışında davetini geri çevirmeyip kendisine vakit ayıran personele teşekkür etti. Yazı İşleri Müdürlüğü personeli de Aktaş’a bu faydalı görüşme için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0