banner101

Aktaş Şampiyonu Yemekte Ağırladı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Gençlergücü’nü yemekte ağırladı.

Aktaş Şampiyonu Yemekte Ağırladı
 İnegöl’de spor alanında elde edilen başarılara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de kötü bir sezon geçirerek 1. Amatör Kümeye düşen İnegöl temsilcisi Gençlergücü, bu sezon şampiyon olup yeniden Süper Amatör’e yükseldi. Mavi Siyahlı ekibin bu başarısını Belediye Başkanı Alinur Aktaş da karşılıksız bırakmadı. Aktaş; kulüp yöneticileri ve sporcuları Eşref İnegöl Köftecisinde düzenlediği yemekte konuk ederek alınan şampiyonluğu kutladı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yaparak Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür eden Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, “Ligimiz başladığından bu yana Başkanımız hep yanımızdaydı. Bundan sonra da yanımızda olacağından eminiz. Şampiyonluk ödülü olarak da bu akşam bizleri konuk ettiği ve bu organizasyonu tertiplediği için teşekkür ediyoruz” dedi.

ŞEHRİN TANITIMINI KİM YAPIYORSA ALLAH RAZI OLSUN 
Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Gençlergücü Spor Kulübü’nün 40’ıncı yılında gelen şampiyonluktan dolayı emeği geçen kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporculara teşekkür etti. Aktaş, “Nihayetinde bu şehrin tanıtımını, reklamını sporda, kültürde, sanatta, ticarette her kim yapıyorsa Allah ondan razı olsun. Bir yerel yönetici olarak bana da tebrik etmek, takdir etmek düşer” dedi.

SÜPER AMATÖRDE İNEGÖL’DEN 7 TAKIM 
Şampiyonluk sonrası hem sporcularla bir araya gelip tanışmak hem de başarıyı kutlamak istediklerini kaydeden Aktaş, “Bu akşam hem arkadaşlarımızla tanışalım, bir araya gelelim hem de bir yemek yiyelim istedik. Başarılar çok kolay elde edilmiyor. Eminim ki bunun arkasında büyük bir emek var, gayret var. Belki çok fazla gardınızın düştüğü zamanlar oldu. Ama İnegöl bu başarıları ziyadesi ile hak ediyor. İnegöl gerçekten hem nüfusuyla, hem ekonomik potansiyeli ile çok dolu dolu bir şehir. Gençlergücü camiası da çok hareketli bir camia. Geçmişte önemli isimler Başkanlık yaptı. Şuanda da bizim meclis üyemiz olan yol arkadaşımız, Sedat Öpçiner kardeşimiz işin başında. Geçen yıl bir yol kazası olmuştu ve 1 yıl ayrı kaldığımız Süper Amatör Kümeye tekrar dönüyorsunuz. Gençlergücü kurumsallaşma anlamında da önemli adımlar atıyor. O yönüyle de tebrik ediyorum, takdir ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreç daha güzel olur. Ama şunu unutmamak lazım; sporda düşülür çıkılır… Önemli olan istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmek. Gençlergücü camiası da bunu orta ve uzun vadede planlayabilen bir camia. Süper Amatörde bu sezon 7 tane İnegöl takımı olacak ve neredeyse İnegöl’den bir grup oluşacak. Bursa’nın 17 ilçesinden toplam 24 takımın yer aldığı Süper Amatör Lig’de 7 takımın İnegöl’den olmasının İnegöl’ün bu işte ne kadar iddialı olduğunun önemli bir göstergesi” diye konuştu.

AHLAKLI OLMAK ŞAMPİYON OLMAKTAN DAHA ÖNEMLİ 
Aktaş, İnegöl Belediyespor’un başarılarından da söz ederek sürdürdüğü konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Belediyespor olarak da şuanda önemli başarılar elde ediyoruz. Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele ediyoruz. Basketbol takımımız var. Yine 2. Ligde pilot bir takımımız var lise öğrencilerinden kurulmuş bir takım. İnegöl’de spor her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Şampiyon olmak güzel, ama şampiyon kalmak, istikrarlı bir şekilde yoluna devam edebilmek daha güzel. Tabi hayat sadece şampiyon olmaktan da ibaret değil. İyi insan olmak, kaliteli insan olmak, ahlaklı insan olmak şampiyon olmaktan daha önemlidir.”

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0