Aktaş Din Görevlileri İle Biraraya Geldi!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçenin çeşitli yerlerinde görev yapan din görevlileriyle yemekte bir araya geldi. Gerçekleştirilen yemeğe Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, İlçe Müftüsü Bayram Canbey ile çeşitli cami ve kuran kurslarında görev yapan din görevlileri katıldı.

Aktaş Din Görevlileri İle Biraraya Geldi!
banner98

İlçe Vaizi İsmail Yıldırım’ın yapmış olduğu yemek duasının ardından konuşan Din Görevlileri Derneği Başkanı Osman Çiçekfidan: Camiler ve Kuran Kurslarının yapılmasında ve çevre düzenlemesinde verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

 İlçe Müftüsü Bayram Canbey ise Belediye ile ortaklaşa koro oluşturduklarını ifade ederek, koronun oluşmasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın büyük payı olduğunu söyledi.

 Tasavvuf müziği korosunun çalışmalarından söz eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş: “Bu millet sıkıntıdan ve felaketten kurtulamaz. Bu nedenle beyinleri ve gönülleri doyurmak gerekiyor” dedi.

 Camilere ve kuran kurslarına ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Aktaş: “Büyükşehir yasası ile birlikte merkezdeki neyse köy ve beldelerdeki hizmetlerde aynı olacak. Altyapı hizmetlerinin Büyükşehir’e geçmesiyle sosyal belediyecilik alanında çalışmalarımız artacak. Bu işlere daha büyük bütçeler ayıracağız. Camilerde bundan sonra yapacağımız yatırımlar artacak” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0