banner102

AK Partili vekiller Kardelen’e hayran kaldı

Bursa’nın meşhur lezzeti kestane şekerini sofralara taşıyan İlka Şekerleme’nin Nilüfer’in Yaylacık Mahallesi’ndeki modern tesisleri ziyaretçilerinden tam not alıyor.

AK Partili vekiller Kardelen’e hayran kaldı
 Akademisyenlerden öğrencilere, siyasilerden yabancı konuklara kadar her kesimden ziyaretçi ağırlayan İlka Şekerleme’yi AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan da ziyaret etti.

İlka Şekerleme’nin tesislerini ziyaret eden milletvekilleri İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan, kestanenin kestane şekerine dönüşme yolculuğuna şahitlik etti. Kestane şekerinin üretim aşamaları hakkında tek tek bilgi alan Aydın ve Birkan’a ziyarette İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir ve fabrika yöneticileri eşlik etti. Ziyarette modern tesislere hayran kalan vekiller, firmanın kestane şekeri üretim kültürü, fuarlar aracılığı ile gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları ve firmanın yatırımları hakkında da bilgi aldı. Hijyenik koşularda üretim yapıldığını görmekten memnuniyet duyduklarını dile getiren vekiller, Bursa’ya mahsus bir lezzetin dünya markası haline gelmesinin de gurur verici olduğunu ifade etti.


İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, tesislerinin ziyaretçilere her zaman açık olduğunu dile getirerek, AK Parti vekilleri İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan’ı ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Tesislerini herkesimden insanın gezip bilgi aldığını kaydeden Akgün, "Misafirlerimizin başımızın üstünde yeri var. Gelen ziyaretçilerimiz kestane üretim sürecini yakından görürken, bu yerel lezzetimizin varoluş öyküsünü de öğrenebiliyorlar. Tesislerimizin bu konuda adeta bir okul rolü görmesi bizi daha da mutlu ediyor" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0