banner101

Ak Parti Osmangazi'de Yürütme Kurulu Açıklandı

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı Yürütme Kurulu, Başkan Ali Yılmaz tarafından açıklandı.

Ak Parti Osmangazi'de Yürütme Kurulu Açıklandı
 Botanik Park İskender Efendi Konağı’nda düzenlenen toplantıda AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı Yürütme Kurulu listesini açıklayan Ali Yılmaz, yaşanan kongre sürecini bir bayrak yarışı olarak nitelendirdi. AK Parti olarak diğer partilerin aksine yaşanan değişimleri bir bayrak yarışı olarak gördüklerini söyleyen Yılmaz, “Allah’ın izniyle bu kutlu yürüyüş bundan sonra da aynı minval üzere devam edecektir. Kongre sürecini bütün teşkilat mensupları olarak, el ele, gönül gönüle gerçekleştirdik. Yeni bir dönemin başında, yeni umut ve heyecanlarla yola çıktığımız şu günlerde, Osmangazi cephesinden, Bursa ve Yeni Türkiye’nin büyük hedeflerine omuz vermekten, bunları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
Bu kutlu yürüyüşün sekteye uğramaması adına Osmangazi teşkilatı olarak kendilerine düşen her görevi büyük bir titizlikle yapacaklarını belirten Yılmaz, “Bu manada, Yeni Türkiye’nin doğuşundan ölümcül derecede rahatsızlık duyan, paralel yapı da dahil, her türlü demokrasi dışı vesayet odağı ile mücadelemize bütün kararlılığımızla devam edecek, kriz fırsatçılarına asla göz açtırmayacağız” diye konuştu.
2023 hedeflerine doğru azimle ilerleyen Yeni Türkiye’nin inşası ve ihyası yolunda hiç ara vermeden çalışacaklarını ifade eden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü;
“2023 yılı için koyulan hedeflerimize doğru azimle ilerlerken, çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edecek, bu güne kadar başardıklarımızın daha da fazlasını başaracağız. Bu yoğun, zor ve bir o kadar anlamlı yürüyüşü elbette ki, tek başımıza yapacak değiliz. Bursa’mızı ve Bursa’mızın payitahtı Osmangazi’mizi hak ettiği yerlere taşımak için, Osmangazi’de sıkmadık el, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Manifestomuz, kimseye kırılmayacağız, kimseyi kırmayacağız, birliğimizi, dirliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi hiç kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Saflarımızı sık tutarak, birbirimize kenetlenerek, birbirimize muhabbetimizi arttırarak aramıza fitne ve fesat sokmayacağız.”
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ın konuşmasının ardından açıkladığı Yürütme Kurulu listesi şu şekilde oluştu:
"Ufuk Çömez, İzzet Şenocak, Abdi İlhan, İlyas Kanak, Hakkı Şentürk, Oğuzhan İskenderoğlu, Faruk Ertürk, Zakir Öztaş, Soner Aksoy, Filiz Tan, Erdal Küçük, Enes Akgül."
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0