banner102

Ak Parti İnegöl Ve Orhangazi İlçe Başkan Adayları Belli Oldu

AK Parti İnegöl ve Orhangazi ilçe teşkilatlarında kongreye gidecek başkan adaylar belli oldu.

Ak Parti İnegöl Ve Orhangazi İlçe Başkan Adayları Belli Oldu
 AK Parti'de 15 Eylül’de başlayan sürecin önemli ayaklarından biri olan ilçe kongrelerinde İnegöl ve Orhangazi başkan adaylarının da isimleri belli oldu. Adayların isimleri Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun tarafından açıklanırken, AK Parti Orhangazi İlçesinde mevcut Başkan Mustafa Kaya tekrar aday oldu. AK Parti İnegöl İlçe Başkan adayı ise Adem Demirel olarak açıklandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 3 Aralıkta Bursa'ya geleceğini açıklayan Torun, "3 Aralık'taki program kesinleşti. Bursa'daki bir firmanın yeni ürettiği araç banttan indirilip Amerika'ya ihraç edilecek. Başbakanın kısa süre sonra Bursa'ya tekrar gelmesi bizlere değer verdiğinin göstergesidir. Bursa Türkiye'deki ekonomin lokomotif illerinden biridir. Türkiye'nin 2023 için 500 milyar dolar hedefi var. Bursa'nın ise bu pastada 75 milyar dolarlık ihracat hedefi var. Hükümetimizin yatırımlar konusunda çok büyük destek veriyor" diye konuştu.

İL BAŞKANLIĞI ADAYI 14 ARALIKTA BELLİ OLUYOR

Kendisinin il başkanlığı adaylığının açıklanması için erken olduğunu ifade eden Torun, "Şu anda ilçe kongrelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Çok güzel bir ortamda kongrelerimiz devam ediyor. İki haftalık kongre sürecini geride bıraktık. En son 14 Aralık'ta İnegöl ilçe kongresi var. Ondan kısa bir süre sonra il başkanlığı için aday belli olacaktır. Şu anda bir şey diyemeyiz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0