AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARI TEMAYÜLDE BULUŞTU

AK Parti Bursa teşkilatlarında büyükşehir belediye başkanlığı için yeni ismin belirlenmesi amacıyla çalışmalar devam ediyor.

AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARI  TEMAYÜLDE BULUŞTU
banner98
 

AK Parti Bursa teşkilatları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için görüşlerini sandığa yansıttı. Yeni büyükşehir belediye başkanını belirlenmesi çalışmaları kapsamında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda gerçekleştirilen programa AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Milletvekili Zekeriya Birkan ve Osman Mesten’de katıldı.

Milletvekillerinin de görüşlerinin alındığı temayülde belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri,  ilçe başkanları ile il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları oy kullandı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, “Partimizin kuruluşundan bu yana diğer siyasi partilere de örnek olacak şekilde işleyen istişare kültürümüz ve mekanizmamızın bir örneğini daha hep birlikte sergiliyoruz. Büyükşehir Belediyemizde yaşanan istifa sürecinin ardından Bursamızda, yerel yönetimimiz ve merkezi hükümetimizce kazandırılan hizmetlerin ve kazanımların devamını getirip, daha da ilerilere taşıyacak olan en doğru ismin belirlenmesi çalışmalarımız sürüyor. Bu manada siz değerli teşkilat mensuplarımızın görüşleri en doğru ismin belirlenmesi açısından çok önemli” dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE GİDEN YOLDA BURSA ÇOK ÖNEMLİ…

Başkan Salman, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak olan, AK Parti Genel Başkanı  ve Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin önüne koyduğu büyük hedeflere doğru giden yolda Bursa’nın öneminin aşikar olduğunu belirterek, “Kadim medeniyet tarihi,  kozmopolit nüfusu, zengin kültürü, tüm ekonomik potansiyelleri bünyesinde barındıran yapısı ve çalışkan, üretken insanları ile Bursa, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şehirlerinden biri . Ve bu zenginliğe sahip çıkarak, geleceğe en güzel şekilde taşımak hepimizin görevi. Kuruluşundan bu yana partimize olan güvenini her seçimde sandıklara yansıtan Bursa Halkı’na en doğru hizmetleri verebilmek adına her kademeden teşkilat mensubumuzla şehrimizin her noktasında, her kesimden  insanımıza ulaşıp, onların görüşleri, talepleri doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana başarısının temelini oluşturan ‘Halk için, halkla birlikte çalışmak’ düsturunu esas alarak sorunları yerinde ve muhatapları ile birlikte çözüyor, ortak aklın gücüne inanıyoruz” dedi.

HAK YOLUNDA HALKA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ…

Başkan Salman, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Şimdi de büyük hedeflerimize giden yolda önemli bir viraj niteliğinde olan 2019 yılı öncesinde önemli bir değişim süreci yaşıyoruz. Ülke kamuoyunun ve dünyanın izlediği ve bildiği bu önemli süreci her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik, davamıza ve ülkemizin geleceğine olan inancımız ve sadakatimiz sayesinde örnek teşkil edecek bir şekilde geçiriyoruz. Bizler en büyüğünden küçüğüne kadar her kademeden dava arkadaşımızla birlikte önce Allah’ın sonra da halkının rızası için çalışan, bu değerler önünde makam, mevki sevdasını hiçe sayan bir anlayışla siyaset yapan bir yapının üyeleriyiz. Dolayısıyla isimlerden öte hizmet anlayışımız ve davamız hepimizin önceliğidir. Son günlerde yaşanan ve hiçbir tartışmaya mahal vermeden en güzel şekilde gerçekleştirilen istifalar süreci bu gerçeğin açık göstergesidir. İlk olarak iktidara geldiğimiz 2 Kasım 2002 tarihinden bu yana teşkilatımızın her kademesinden dava arkadaşlarımız ‘Hak yolunda halka hizmet’ anlayışıyla Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde önemli işler yaptı. Merkeze halkı koyarak yürüttüğümüz çalışmalar, ülkemizi geleceğe sağlam adımlarla taşıdı ve taşımaya da devam ediyor. Bu manada iktidara gelişimizin 15. Yılında bugüne kadar davamıza hizmet vermiş tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bu süre zarfında Hakk’ın rahmetine kavuşanlara ise Allah’tan rahmet diliyorum. Hep birlikte dava aşkıyla, hizmetlerle yüklü nice 15 yıllara diyorum.”


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0