AK KADINLAR VE ÇOCUKLARIN CUMHURİYET COŞKUSU

AK Parti il kadın kolları teşkilatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda geleceğin teminatı çocuklara gönüllerince bir gün yaşattı.

AK KADINLAR VE ÇOCUKLARIN CUMHURİYET COŞKUSU
banner98
 

AK Parti İl kadın Kolları, anlamlı projelerini sürdürüyor.  Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıldönümünde Harmancık, Keles ve Orhaneli’de öğrenim yaşayan ilköğretim çağındaki öğrenciler, mavi tur ile  büyük bir bölümü denize kıyı olan Bursa’nın doğal güzelliklerinin tadını çıkardı. AK Pati İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yönetiminin düzenlediği organizasyonla dağ bölgesinden çocuklar, Armutlu, Kapaklı, Fıstıklı, Kurşunlu ve Gemlik sahillerini keşfederek, gönüllerince bir gün yaşadı.

Çeşitli vesilelerle düzenledikleri programlarla şehrin dört bir yanında, her kesimden insanla buluşan Başkan Kapıcıoğlu ve yönetimi, insana dokunarak, kuruluşundan bu yana AK Partili teşkilatlarca milleti merkeze koyan siyaset anlayışını Bursa’da yaşatan Başkan Kapıcıoğlu ve yönetimi, dağ bölgesindeki çocukları, Bursa’nın kıyı bölgelerindeki güzelliklerle buluşturdu.

Program hakkında açıklamalarda buluna Gülten Kapıcıoğlu, şunları söyledi:

“Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla birlikte hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladık hem de gönlümüzce bir gün geçirdik. Düzenli aralıklarla bu tür etkinliklerimizle insanımıza dokunmaya devam edeceğiz. Tüm çabamız çocuklarımıza güzel bir gelecek ve güçlü bir Türkiye bırakmak için.”


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0