Ağlayarak cezaevine gitti !

Bursa'da tartıştığı kızı kendisini bıçaklayınca merdane ile başına vurarak öldüren anne Sülbiye Y. (42) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağlayarak cezaevine gitti !
banner98
Bursa'da tartıştığı kızı kendisini bıçaklayınca merdane ile başına vurarak öldüren anne Sülbiye Y. (42) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gece boyunca emniyette, bugün ise adliyeden cezaevine götürülürken hüngür hüngür ağlayan Sülbiye Y. "Kızımı çok seviyordum. Yavrum kuzum, ben ne yaptım. Allahım seni cennetine koysun. Sen cennete git, bütün günahların bende. Oğlumun yüzüne nasıl bakacağım. Bundan büyük ceza var mı" dediği öğrenildi. Kızı Yasemin Y.'yi para istediği için tartışıp öldürdüğü öne sürülen annenin uyuşturucuyla ilgili iddialarının ifadelerde yer almadığı öğrenildi.

Bursa’da kendisini bıçaklayan kızını merdaneyle döverek öldürdüğü iddia edilen annenin kapsamlı ifadesi, sürekli ağladığı için alınamadı. Ana-kız arasında vahşetle sonuçlanan tartışmanın asıl nedenini, ölen kızdan alınan kan örnekleri belirleyecek.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Acar-Soy Sitesi D Blok'ta meydana geldi. Yasemin Y. (24) kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı annesi Sülbiye Y.'yi (42) bacağından bıçakla yaraladı. Bunun üzerine mutfakta bulunan merdaneyi eline alan anne Sülbiye Y., kızını döverek öldürdü. Olayın ardından polise ihbarda bulunan anne, ekiplere teslim oldu.

Sürekli gözyaşlarına boğulduğu için kapsamlı ifadesi alınamayan anne Sülbiye Y., vahşetle sonuçlanan tartışmanın kızının önce sigara, ardından da uyuşturucu parası istediği için başladığını öne sürmüştü. Ancak 2 çocuk annesi gözyaşlarına boğulduğu için ifadesi alınamadı.

Olayın bir anlık tartışmayla yaşandığı sanılırken, Sülbiye Y.'nin, "Ben kızımı çok seviyordum. Anne kız arasındaki tartışmalar gibi zaman zaman yaşıyorduk. Bana bıçakla saldırınca vurdum. Daha sonra kardeşimi arayıp oğluma iyi bakmasını söyledim. Daha sonra da polisi arayıp teslim oldum" dediği öğrenildi.

Öte yandan olayla alakalı ifadesine başvurulan baba Hilmi Y. ise kızının uyuşturucu kullanmasının kesinlikle mümkün olmadığını söylerken, tartışmanın gerçek nedeninin bu olup olmadığı ölen kızın kanında uyuşturucu aranarak netlik kazanacak.

Bu arada genç kızın cesedi, adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bilecik'in Pazaryeri ilçesine gönderildi.

Emniyette sakinleşmeyen anne Sülbiye Y. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Cezaevine götürülen Sülbiye Y.'nin hüngür hüngür ağlaması dikkat çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0