Aaktürk 4 cü kez belediye başkanlığına aday adayı

Mudanya Belediye Başkanı Aktürk, belediye başkanlığına 4. cü kez aday adayı olduğunu partiye giderek müracaat formunu AKP Mudanya Siyasi ve Hukuki işler başkanı ve ilçe başkan yardımcısı Cemil Ergün'e teslim etti.

Aaktürk 4 cü kez belediye başkanlığına aday adayı
banner98
Mudanya Belediye Başkanı Aktürk, belediye başkanlığına 4. cü kez aday adayı olduğunu partiye giderek müracaat formunu AKP Mudanya Siyasi ve Hukuki işler başkanı ve ilçe başkan yardımcısı Cemil Ergün'e teslim etti. Belediye Başkanı Hasan Aktürk AK Parti ilçe başkanlığına dilekçesini teslim etmeye gelirken eşi Meliha Aktürk'te kendisini yalnız bırakmadı.

AK Parti büyük bir camiadır ve ülkenin 10 yılı geçkin bir süredir tamamen kaderini değiştirerek en iyi ülkeler sınıfına sokabilecek şekilde hizmetler verilmektedir. Ülkemizin son zamanlarda aldığı hizmetler, gerçekten de tüm ülkelerin ve devletlerin ilgisini çekecek düzeydedir. Biz diliyoruz ki, 2023 yılında bizler, çocuklarımız ve torunlarımız, Türkiye'nin o ilk 10 gücün içine çok daha fazla söz sahibi olarak girsin, bütün dileğimiz ve arzumuz budur. Ayrıca diğer bir temennimiz de şudur,Bizler hep birlikte Mudanya da yaşıyoruz, ilçemiz bu dönemde devletten, Bursa Büyükşehir Belediyemiz ve Mudanya belediyemizden almış olduğu yardım ve destekler 350 Milyon lirayı bulmaktadır. Şu bir gerçektir ki bunu ben her defasında belirtiyorum. Geçmiş dönemleri bildiğim için söylüyorum. İlçeye verilen bütün büyük projeler benim belediye başkanlığım dönemlerime nasip olmuştur.

Bu nedenle de bu 350 milyon liralık yatırım 40 yıllık bir yatırımdır. Bizim şu anda 120 Milyon liraya yaklaşan Bakanlıklar yatırımları yani 6 şeride çıkarılan Mudanya Bursa karayolu, yeni yapılan devlet hastanemiz, Mudanya Gemlik Kurşunlu arasında yapımı devam eden yol genişletme çalışmaları, ilçemizin enerji kablolarının yer altına indirilmesi gibi hizmet ve yatırımlar, 160 milyon lirayı bulan Bursa Büyükşehir hizmetleri ve 65 milyon lirayı bulan Mudanya belediyemizin yapmış olduğu yatırımlar. Yani Mudanya ilçemiz bugüne kadar görmediği ve almadığı ve tanışmadığı hizmet ve yatırımları almıştır.

Ben hiç bir dönemimde aday adayı değil, ilgili siyasi güçten teklif gelerek aday oldum. Belediye başkanı olarak normalde bu aybaşından sonra müracaat edecektim ancak belediyemiz çok talihsiz bir dönem yaşadı. Bu dönemin içinde mevcut mali işlerde yapılan inceleme ve sorgulama sonuçlandı ve bugün aday adaylığımı açıklıyorum. Ancak bir gerçek vardı o da, yaşanan öyle bir ortamda ve dönemde aday olmamın etik olmayacağı düşüncesiyle aday olmadım ve bunu da Ankara'ya bildirdim. Bugün benim aday adayı olarak müracaatımla birlikte Mudanya AK Parti de belediye başkanlığı aday adayı sayısı 15' e çıkmıştır. Bütün dileğim şudur, Mudanya da AK Partinin, var olan ve şuan da devam eden ayrıca başlayacak olan hizmet ve yatırımlarının gelecek yıllarda da devam etme şansı oluşarak, AK Partinin gücü ve mevcut becerisi içerisinde Mudanya hizmet ve yatırımları almaya devam eder. Eğer ilçenin hizmet ve yatırım eksikleri varsa da bunları tamamlayabilsin. Bütün istediğimiz bu amaç ve düşünce ile baş vurarak aday adayı olduğumu gösterir dilekçemi AK Parti ilçe başkanlığına teslim ediyor ve Mudanya kazansın Mudanyalı kazansın" dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0