15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ 1.YILI….

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ 1.YILI….

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ 1.YILI….
banner98

Türkiye genelinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle kapsamlı anma etkinlikleri düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesi "demokrasi nöbeti" tutulacak, Erdoğan da nöbete katılacak. göre, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri, yarın başlayacak, 16 Temmuz sabahı sona erecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesi, 81 ilde bir günlük demokrasi nöbeti tutulacak. Etkinlikler, yarın darbe girişimi sırasında şehit düşenlerin mezarlarının ziyaret edilmesiyle başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman Astsubay Ömer Halisdemir ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde oğlu Abdullah Tayyip ile şehit düşen Erol Olçok'un kabirlerini ziyaret edecek. Darbe girişimine direnişin sembol mekanlarından TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı, Özel Kuvvetler Komutanlığı, Kahramankazan ilçesi, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otel, Yenimahalle'deki MİT kampüsü, Çankaya Köşkü, Emniyet Genel Müdürlüğü, Genelkurmay Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TRT ve TÜRKSAT'ta da anma etkinlikleri düzenlenecek. İstanbul ayağına yönelik etkinlikler ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Atatürk Havalimanı, Kısıklı, Çengelköy, CNN Türk, Saraçhane, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Vatan Caddesi, Esenler, Türk Telekom ve Borsa İstanbul binasında yapılacak.

Tamam bunlar güzel.

Birde işin iç yüzüne bakalım. FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ SADECE ALT KADEMEDE Mİ

Ana muhalefet,muhalefet ve bazı medya organları örgütün üst düzeyi ve finans sektörü ile siyasi ayağına dokunulmuyor eleştirileri sürüp gidiyor.

Evet;

Ben her yazımda yetkililere seslendim,ve şu soruları yönelttim….

1..Türk Silahlı kuvvetlerini bu örgüte bulaştıran hangi komutanlar ve ne işlem yapıldı?

2..Emniyeti bu örgüte teslim eden Bakan ve Emniyet üst düzey yetkililerine ne yapıldı?

3..Bu örgüte yol veren üst düzey bürokratlar halen görevde mi kalacak?

4..Bunlara yol veren Valiler,Hakilm ve Savcılar,niye bir yıl beklenildi sonra görevden alındı.

5..FETÖ örgütünün zamanında kurduğu Basın dernekleri halen faaliyette ve kandırıldık kisbesi altına gizleniyorlar.Bunlara ne zaman el atılacak?

6…TRT ve Anadolu Ajansı ile Bakanların özel kalem ve Basın Müşavirlikleri gözden geçirilmesi için ne bekleniliyor?

7..Belediye imkanlarını FETÖ örgütüne teslim eden Belediye Başkanları görevde oturmaya devam edecekler mi?

7..EVET ;Siyasi ayağı ne olacak?Kandırıldık yalanları ile köşe bucak kaçacaklar mı?

Bunlara ne zaman Türk Devletinin tokatı inerse işte o zaman 15 Temmuz rezaleti yerin dibine sokulur.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0